Odp: Powiedzcie coś o sobie
Cześć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
witam i pozdrawiam
Witam mam na imię Tomek pochodzę z Godzisławia pow.szczecinecki woj.zachodniopomorskie,od niedawna posiadam sieczkarnie e 281 c a w planach mam zakup zt323 a
Cześć imiennik .
Cześć Tomek.
Część a co zamierzasz kupić jeśli można wiedzieć
Można wiedzieć. Przymierzam się do zakupu 512.
Witam nowo zarejestrowanych .
Łukasz8468 napisał/a:Część a co zamierzasz kupić jeśli można wiedzieć
Można wiedzieć. Przymierzam się do zakupu 512.
no to podobnie jak ja
siemanko Tomaszku
Witam nowych kolegów
Witam mam na imię Tomek pochodzę z Godzisławia pow.szczecinecki woj.zachodniopomorskie,od niedawna posiadam sieczkarnie e 281 c a w planach mam zakup zt323 a
Witam kolegę z województwa
Dzięki koledzy za miłe przyjęcie :-)
Siemasz Lobo ^^
Witam! Mam na imię Rafał i od niedawna prowadzę blog rolniczy http://arura.pl na którym skupiam się na maszynach używanych przez naszych rolników.
Traktory, kombajny i sieczkarnie Fortschritt bywają dosyć często opisywane na moim blogu i zwykle ludzie wypowiadają się o nich w bardzo pochlebny sposób. Większość z nich jest zadowolona z tych maszyn i bardzo je sobie ceni. Mój sąsiad od 8 lat używa traktora Fortschritt ZT 323-A i ostatnio długo z nim rozmawiałem na jego temat. Jeden wniosek jaki mi się nasuwa: 100% zadowolenia! Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników i miłośników marki Fortschritt.
Witam
Witamy na forum
Cześć Rafał.
Witamy w krainie Oz.
Witamy, witamy
...Mój sąsiad od 8 lat używa traktora Fortschritt ZT 323-A i ostatnio długo z nim rozmawiałem na jego temat. Jeden wniosek jaki mi się nasuwa: 100% zadowolenia! Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników i miłośników marki Fortschritt.
Imię, traktor, pole, a zwłaszcza te piękne samoloty... :hmmm: Wszystko się zgadza :dance: Znamy się dobrze, tak więc pozdrowienia dla sąsiada
w temacie czy nie ale o sobie Zaręczyłem się panowie ślub 05.10.2013 orkiestra już jest wybrana, sala tez, nie wiem jaką wódkę wybrać ... ? po głowie chodzi mi Krakus premium ....
Strony Poprzednia 1 … 74 75 76 77 78 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo