Odp: GG FORUMOWE
Tak tylko potem co z nimi zrobisz ? Będą takie poobijane że zgniją . Chyba że od razu spasiesz .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak tylko potem co z nimi zrobisz ? Będą takie poobijane że zgniją . Chyba że od razu spasiesz .
Witam was koledzy dzwoniłem do producenta tego głębosza co kopiłem mówił ze cena głębosza to 3.600 zł + transport w cenie paliwa.
Panowie szukam artykułu z przed ćwierćwiecza a dokładniej z gazety "PLON" nr 48 z listopada 1988 r. artykuł " Pasza cud". Jakby ktoś posiadał w swoich zasobach tą gazetę to poprosze o skan tego artykułu.
Chodzi o kiszenie ziemniaków na surowo. Jest w tym artykule opisana technologia opracowana przez mgr inż Witolda Rafalika, która to mnie dość interesuje, a żadnych informacji o tym na necie nie mogę znaleźć..
No chyba że ktoś posiada inne materiały odnośnie tej metody to będę bardzo wdzięczny.
to jak? nikt nie słyszał o tym panu i jego metodzie? podobno prace swoje prowadził w WODR w Złotym Potoku. tyle wyczytałem na PPR. Może ktoś coś słyszał???
Skontaktuj się z redakcja tego pisma jeśli takowe jeszcze istnieje na pewno mają w swoich archiwach ten numer?- lub z WODR na swoim terenie ze specjalisatą ds okopowych lub żywienia zwierzat hodowlanych może oni Ci pomogą?
Sławek link nie działa
Panowie, brał ktoś udział w przetargach mienia wojskowego ? Fajny samochodzik był, już miałem dla niego zadanie ale już po ptokach. Z ciekawości, jak to się odbywa, jakie są szanse itp
brałem, wpłacasz wadium i jak licytacja allegro tylko na żywca i snajpera nie możesz ustawić
Pojazdy są totalnie pozbawione płynów- totalnie. więc nie licz na to że wjedziesz na asfat i cię ktoś będzie ciągnął. A wojsko nie poczeka aż zalejesz płynami albo zrobisz przegląd. Auto możesz jedynie załadować na lawetę. Chciałem tam kupić ładowarkę, byłem w Nowogrodzie. Przetarg w Gorzowie. Ludu się zjechało jak na wybory Jelcyna.
Jak myslicie które rozwiazanie jest lepsze koła dogniatajace ziemie przed redlicami tak jak tu http://www.youtube.com/watch?v=68QJoaVQ … mp;list=UL czy za tak jak tu http://www.youtube.com/watch?v=GtDmLJ66 … re=related wiem ze te sprzety nie sa do forsza ale jak nie dostane modernicacji to bede cos klecił a spodobal mi sie wał z opon
Papej ale w horschu masz wał oponowy w którym na każde koło przypadają dwie redlice i za każdą z nich jest dodatkowo małe kółko dogniatające. a co do vaderstada to peż dobre siewniki. w mnie we wsi na firmie mają i horscha i vaderstada. tyłe że ten na filmie vaderstad jest mechaniczny a oni mają pneumatyczny. bardzo dokładny siewnik
Mi chodzi o zasade gdzie dać wał z opon pszed siewnikiem czy za. dam przed to mi ładnie ziemie zagesci i ziarno bedzie lezalo na twardym, dam za to mi zairno docisnie. moze dostane modernizacje to bedzie po klopocie.
Szukam sobie zajęcia bo czekam na wiadomość czy pszenica poszla
Ej chłopaki mam takie pytanie czy nie ma ktoś z was Tabeli do Stegsteda STG 3m25r niebieski ten nowszy typ z licznikiem ha ścieżkami
Panowie interesuje mnie wszystko na temat DF D6807 wszystkie możliwe informacje jakie posiadacie.
Koseś mógłbyś opróżnić skrzynkę? Próbuję się do Ciebie dobić już z tydzień, dopiero dziś przeczytałem czemu tak się dzieje ...
Grzesiu nie Ty pierwszy
Jamir, to zabawka praktycznie taka sama jak moja tylko że z nabitym innym znaczkiem.
Jamir, to zabawka praktycznie taka sama jak moja tylko że z nabitym innym znaczkiem.
To nawijaj kolego co, jak, gdzie i kiedy najlepiej na gg będzie szybciej.
zna ktorys z panow jaka jest produkcja kabiny w tym traktorze http://otomoto.pl/ursus-A237053.html
wydaje mi się że to "sokółka" ale mogę się mylić.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo