Odp: Pada śnieg???
A mi woda w rurach zamarzła na zewnątrz .Nie dowierzałem że będzie tyle na minusie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mi woda w rurach zamarzła na zewnątrz .Nie dowierzałem że będzie tyle na minusie.
W nocy -4 teraz slońce +6C
tak pada śnieg ale nie u nas tylko na wschodzie polski na Dolnym Śląsku jak na wiosnę
u mnie marznący deszcz i na sniegu zrobiła się warstwa lodu to nie dobrze bo roslinki beda sie dusić
u nas wiosna
a u nas za sypało;) jest z 40 cm śniegu miejscami i ma padać cały czas więc ciekawie będzie na termometrze w tym momencie - 10
u mnie dzisiaj było +5 i zero wiatru jak wiosną
dokładnie - dolnośląskie ma wiosnę. Nie ma się co smucić bo to nic nie da. Trzeba szukać dobrych stron. Z ekipą budzimy ze snu zimowego motory i od jutra zaczynamy krosić w terenie.
Rzeszów- Korczowa- Pantalowice- właśnie wróciłem, jeździ się ciężko, skorupa lodu...łódzkie okej ponad zero stopni bez opadów...
ja dziś kombajn myłem, temperatura na plusie i oby tylko do jutra nie zrobiło się za duże błoto bo jutro rano załadunek tira
u mnie mgła że konia by udusiła
U mnie kupa śniegu i teraz -5 . Dzisiaj dopiero skończyliśmy montować spych do forsza . Tak więc u nas zima trwa dalej .
a zrób zdjęcie lub film z odśnierzania fortschrittem
U mnie padało od Soboty do wtorku. Pojechałem do znajomych w Sobote.. Samochód przygoniłem dzisiaj bo dopiero odśnieżyli. Po prostu masakra w Podlaskim ( Suwalszczyzna )
a u nas nadal wiosna
u mnie bez śniegu -2 na osi a forszaj przygotowany do odśnierzania
No u mnie zaczęło padać , na razie mały śnieg . Mam mały problem , bak suchy . Wieczorem po cichu do sąsiada podjadę to się zatankuję :satan: . Filmu nie będzie bo nie ma czym dobrym zrobić i kto , ewentualnie jakieś foty . Jutro obciążniki na tylne koła zakładam bo za lekki .
toż to od dawien dawna jest tak że po jesieni przychodzi zima ze śniegiem i mrozem
a ja we forszaju mam pół baku kuwejtu :satan: jak orałem ostatek na zimę to postanowiłem więcej pola zostawić pod kukurydzę i się ropa została
U mnie śniegu może naciągane 5cm , a w Modlinie około 60 km dalej na wschód ze 20 cm robię tam wycinkę drzew te które położyliśmy w poniedziałek dziś obmiataliśmy ze śniegu żeby pociąć.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo