Odp: Pada śnieg???
A u nas breja. Od 3 dni 5 na plusie a najlepsze że na 16 dniowej prognozie od stycznia mamy 15 na plusie. To bedzie ciekawie jak po czymś takim znowu przyjda mrozy. Bedzie powtórka z tamtego roku?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A u nas breja. Od 3 dni 5 na plusie a najlepsze że na 16 dniowej prognozie od stycznia mamy 15 na plusie. To bedzie ciekawie jak po czymś takim znowu przyjda mrozy. Bedzie powtórka z tamtego roku?
zmień meteorologów 23XIIrano będzie u ciebie -10 a u mnie -18 już sie martwię o pszenicę
Tu masz swoja prognozę http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_ … mp;id=1782
Ja dzisiaj likwidowałem łąke kolega przez granice przyorywał makaron, znaczy jest pogoda ok tylko mrozu ze 5 stopni...
U mnie - 10 , cały dzień .
U mnie w nocy miało być -6 było +2 ja korzystam z twojapogoda.pl
u mnie było do -13 a może i więcej śnieg walił od soboty i bardzo porywisty wiatr a więc narobił zasp nawet po 40-70 cm ale już kryzys zażegnany teraz tylko mrozi
No u mnie zaczęło padać , na razie mały śnieg . Mam mały problem , bak suchy . Wieczorem po cichu do sąsiada podjadę to się zatankuję :satan: . .
mam nadzieje ze to tylko zarty bo złodziej to dla mnie najgorsze ścierwo
Sebastian napisał/a:No u mnie zaczęło padać , na razie mały śnieg . Mam mały problem , bak suchy . Wieczorem po cichu do sąsiada podjadę to się zatankuję :satan: . .
mam nadzieje ze to tylko zarty bo złodziej to dla mnie najgorsze ścierwo
No pewnie że żart . Jak bym kradł to bym sobie nowy traktor kupił a nie używkę albo w pierdlu siedział . A złodziei też nie lubię ale muszę w śród nich żyć . Mam foty forsza ze spychem ale gdzie indziej wstawię . A tak apropos pogody mam - 15 teraz .
A u mnie -10 jak narazie i zero śniegu,a zapowiadają że więcej bedzie mrozu boje sie o zboża bo w zeszłą zimę część pszenicy mi wymarzło.
to sie bójcie
prognoza 6.00 23.XII moja pszenica jest zupełnie odkryta....
Uploaded with ImageShack.us
No troszkę zimno ...
u nas nie ma śniegu ani grama
Ale to jest prognoza już po "końcu świata" chyba
W dzień było -6 a teraz -12. Śniegu tak ok.5cm.
ja wczoraj i dziś jeszcze kombajn myłem około zera było dziś
A u mnie teraz - 3 , w dzień było na plusie i troszkę śniegu - ogólnie ślisko .
U mnie w ciągu dnia było -1 , -2 w porywach, a teraz jest -4. Najgorsze że wcześniej było na plusie i padał deszcz, teraz wszędzie lód. Na polach znikome ilości śniegu , w większości lód. U mnie na stoku narciarskim armatki śnieżne pracują całą dobę żeby narciarze mogli jeździć.
U mnie na polach około 20-30cm śniegu jednak zanim spadł był lekki mróz -2 więc teraz nawet jak będzie i -30 to roślinki nie powinny ucierpieć .
u mnie teraz - 9 i bez śniegu ciekawe czy rzepak wytrzyma
-15 i słoneczko za oknem
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pada śnieg???
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo