Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » orbitrol
no tam raczej przewodów nie można pomieszać więc jaki to problem?
wiec ktory przewod pod ktorA literke?
A w miejscu podłączenia wałka od kierownicy na tym orbitrolu masz frez czy krzyżyk ? Gdzieś miałem zapisane co gdzie podłączyć zaraz poszukam
tzw pletwe czyli taki plaskownik
Tak. ¬le napisałem :stu: w 323 orbitrol powinien mieć frez
P-zasilanie (press) , T -przelew ( tank ) ,L(left) -do skrętu w lewo na siłownik , R (right) - do skrętu w prawo
Bog zapac i oczywiscie plus slawek mam na wszelki wypadek pompe 16 od mtz tylko zastanawia mnie co wlozyles na niej frez idzie cos takiego kupic czy jak
Nie pamiętam dokładnie ale na ten frez pasowała zębatka zdawcza od jakiegoś motoru ale nie pamiętam jakiego, ja zabrałem pompę do sklepu i na miejscu dopasowaliśmy, aby połączenie było mocniejsze założone mam 2 takie zębatki
pompa zamontowana wykorzystalem od silnika od rekorda tez od wspomagania orbitrol jednak zostawilem ten co mialem teraz mam jeszcze pynianie ile okrazen kierownica jest u was np z lewej na prawo strone ile razy wam sie okreci?
ja u siebie kręcę w prawo lub w lewo do znudzenia , myślę że to wina orbitrola i to się stało nagle , morze przez większe koło kierownicy od ursusa ale nic nie cieknie więc się nie przejmuje
wymienilem pompe od rekorda od wspomagania
http://czescitir.sklepy.pl/produkt/6551 … -12k-00767
na pompe od bizona do hydrauliki dane mozna sprawdzic chocby na allegro
Tylko po co ? zakładam że obie są sprawne .
dane techniczne przewazyly
Mi na tej od wspomagania działało idealnie ,a w ładowarce skręca 4 kołami orbitrolem 160 i kręci bardzo lekko .
zalezy jeszcze od rozmiaru silownika jaki jest
koledzy gdzie najczesciej sie moze uklad jezdny zapowietrzec jak malo oleju jest to moze byc tez przyczyna?? (moj stan oleju jest na rowno tym punktem na zbiorniku na pewno wie kazdy o co chodzi) -zapowietrza mi sie;/
Uszczelniacz w pompie puszcza powietrze, pompa go zaciąga zamiast oleju i stąd problem.
Marku nie mozliwe pompe mam juz trzecia teraz od bizona z nowymi uszczelniaczami sprawdzona na zegarze
No to przewód łączący pompę ze zbiornikiem gdzieś jest nieszczelny, kumpel tak miał. Rurka była pęknięta.
to szukac przyczyny przed pompa?
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » orbitrol
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo