Odp: doktorat z fortchritta
A może odkurzmy tytuł docenta i nadawajmy go w marcu zgodnie z tradycją historyczną.
Bombay - widzę, że Twoja fotka z awatara, podobnie jak moja robiona na targach SEMA w Las Vegas
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » doktorat z fortchritta
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A może odkurzmy tytuł docenta i nadawajmy go w marcu zgodnie z tradycją historyczną.
Bombay - widzę, że Twoja fotka z awatara, podobnie jak moja robiona na targach SEMA w Las Vegas
no to jeszcze jest adiunkt
a idąc dalej można dodać samodzielne stanowisko badawcze albo instytut
Swoją drogą czy te 'rangi' są aż tak ważne? Myślę że bardziej liczy się wiedza, dzięki której możemy komuś pomóc. Gdyby się ktoś uparł to mógł by pisać posty w dziale różności i też by nabijał posty i rangę. Dla mnie nie ma znaczenia jaką mam rangę, ważne że mogę komuś pomóc
Ja powiem tak o forszajach wiem mało a moze jeszcze mniej ale jestem tu prawie codziennie i postów mi sie nazbierało więc... albo degradujemy mnie i takich jak ja, albo zmieniamy nazewnictwo tych rang tak jak Sebastian zaproponował, albo nic nie robimy i przechodzimy z tym do porządku dziennego
Nic nie zmieniać!
Myślę że by to nic nie dalo bo większość się zna na tym forum jak łyse konie .Za długo gadamy w pozytywnym słowa znaczeniu.
niech i tak zostanie. Jak zaczniemy zmieniac to wyjdzie jak ustawa śmieciowa. :wow:
Fryzomaniak ma super awatar!!!
No to coś robimy z tym ? Ja tu czasem zaglądam 6 razy dziennie . Jak dojdę do 10 razy dziennie chyba trzeba będzie iść na odwyk do AF to znaczy : Anonimowych Fortschritowców .
Krzysiek dzięki za pozytywną opinie o awatarze, teraz to moja nowa tapeta na pulpit.
A co nam zależy - dajmy Krzyśkowi tytuł - doktor habilitowany fortschritta albo profesor i tak wkrótce dostanie doktora z awatara widzę że ma trochę tego sprzętu ... a kto nam zabroni mieć np. profesora - he ? he , he ale będzie wesoło ...
Swoją drogą czy te 'rangi' są aż tak ważne? Myślę że bardziej liczy się wiedza, dzięki której możemy komuś pomóc. Gdyby się ktoś uparł to mógł by pisać posty w dziale różności i też by nabijał posty i rangę. Dla mnie nie ma znaczenia jaką mam rangę, ważne że mogę komuś pomóc
Myślę, że na tematy popularnie używanych maszyn Fortschritt w działach związanych z mechaniką, eksploatacją zostało już powiedziane niemal wszystko. Jak ktoś się przyłoży i dobrze poszuka, to znajdzie odpoweidź na praktycznie każde nurtujące go pytanie. Teraz pozostała warstwa towarzyska. Fajna, w miarę zamknięta grupa userów, userzy pewni, przewidywalni i przede wszystkim godni zaufania. Można pytać o wszystko - nie musi to być związane z naszymi maszynami.
A ja mam inny pomysł , może zróbmy coś w tym stylu że (+ i - ) będą przypisane do konkretnego postu danej osoby a sumowane pod avatarem . W tedy będzie wiadomo za co kto dostał . A posty z dużą liczbą negatywnych opinii usuwać . Co Wy na to ?
ja bym nic nie zmieniał
A ja mam inny pomysł , może zróbmy coś w tym stylu że (+ i - ) będą przypisane do konkretnego postu danej osoby a sumowane pod avatarem . W tedy będzie wiadomo za co kto dostał . A posty z dużą liczbą negatywnych opinii usuwać . Co Wy na to ?
To jest kneblowanie ust opozycji
To forum jest jak smak razowego chleba ze smalcem - kiedy byłem mały, chętnie do tego wracam więc nic nie zmieniajmy.
Grzegorz89 wspomnieniem o tym chlebie ze smalcem obudziłeś również moje wspomnienia
NO dobra koledzy ,nasz rząd ma tzw. prezydenta a my nie możemy ? inaczej modernizatorzy rządzą a prezydent panuje - no to dajmy Krzyśka na naszego prezydenta a co ?- gorsi nie będziemy ... Krzysiek na prezydenta !!!!
To Piotrfire już nie wystarczy? Zacne to forum za jego rządów i ładu w królestwie też pilnuje
Myślałem o czymś na wzór współczesnej Anglii ,król ( Krzysiek ) panuje - a premier ( Piotrfire ) rządzi z swoją świtą (to tylko żart żadnej aluzji ). :angel:
kurcze !!! - zostałem doktorem ale mi trafiło - he , he , he , i tylko jedno mnie martwi , co zrobić by nie zostać - cool , :wow:
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » doktorat z fortchritta
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo