Odp: Obsługa forum
u mnie raz jest a raz nie ma
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Obsługa forum
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie raz jest a raz nie ma
U mnie podkreślenia też czasem są :hmmm:
dziś znów pojawiły się podkreślenia z tym że już na całym forum - strasznie irytujące.
jak założyć nowy temat
U góry przesuwa się taki niebiesko czerwony napis przeczytaj napisane też jest w ostatnim punkcie regulaminu ktory musialeś zaakceptować
Bry
1. Jak wygląda sprawa powiadamiania @ o odpowiedziach w tematach które można subskrybować lub takich w których coś napisałem? Nie wiem, czy czegoś nie włączyłem w ustawieniach profilu czy ki czort.
2. Wątek, który podświetla mi się jako posiadający nowe posty nie "gaśnie" po ich przeczytaniu, natomiast kilka? minut po zalogowaniu na forum gasną wszystkie tematy z nowymi postami - mam nadzieje że dobrze wyjaśniłem o co mi chodzi
pozdr. daras
powiadomienia o nowych postach dostyajesz na @ po zaznaczeniu subskrybcji w konkretnym watku
powiadomienia o nowych postach dostyajesz na @ po zaznaczeniu subskrybcji w konkretnym watku
no to w takim razie ta opcja u mnie nie dziala
pozdr. daras
Profil ---->prywatność ----> zaznacz opcję "Zamieszczaj posty w subskrybowanych emailach"
z jakiej przeglądarki korzystasz może zmień skórkę
z jakiej przeglądarki korzystasz może zmień skórkę
chrome, ale akurat przeglądarka nie powinna mieć tu nic do rzeczy, ok zmienię skórkę na domyślną, zobaczymy czy to to
EDIT: heh która skórka jest domyślną? subsilver?
Ja ciągnę na skórce mercury i też z chome korzystam i wsio działa :hmmm:
Oxygen
na mercurym tez @ nie dotarł zmieniłem na Oxygen...
może mi ktoś wysłac pw? jestem ciekaw czy powiadomienie przyjdzie...
pozdr. daras
jak założyć nowy temat
jak założyć nowy temat
Przeczytać ogłoszenie przesuwające się jak reklama na górze forum i zastosować się do niego
pozdr. daras
EDIT: jeśli to sprawka prezesa to dzięki - powiadomienia się naprawiły kilka dni temu :brawo:
dodałem dziś ikonkę "lubię to" mozna klikać
No i forum zyskuje lajkujących
Ja nie zalajkuje ba facebuka nie mam i jestem z tego dumny.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Obsługa forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo