Temat: Kupię heder do 512.
Jak w temacie. Szukam heder najlepiej wąski do 512 (oczywiście w kapitalnym stanie). Może być bez wózka.
<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię heder do 512.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie. Szukam heder najlepiej wąski do 512 (oczywiście w kapitalnym stanie). Może być bez wózka.
a nie lepiej szukać od 514? ja w swojej 512 mam właśnie taki i nie ma problemu z napędem kosy
Żuków k. Nowego Miasteczka tam na pewno ma parę sztuk tylko nie wiem jaki stan i cena tel.606956625.
klolonia koło chojnowa facet zwie sie głąb misisz poszukac w necie bo tel nie znam
Nie klolonia a Kolonia Kołątaja
Nie gląb - a Głąba - ale to i tak mało ważne, bo gość już kilka lat nie żyje. Teraz tam urzęduje jego zięć - Szymon Kamiński - podaję tel do niego: 531138271 lub 600597685. Szczerze mówiąc nie widziałem u niego hederów do sprzedaży, ale zadzwonić i zapytać możesz
ja może sprzedam swój. Nowa kosa na nożykach schumachera, nowa listwa palcowa, nowe banety od rekorda. Żadnych problemów z napędem (napęd z główką ja od bizona)
ile jesteś w stanie dać? heder oczywiście jest używany w mojej 512.
Dzięki za odpowiedzi koledzy. Zapomniałem napisać ,że cheder najlepiej z moich okolic, lub chociaż z dolnego śląska.Szukam raczej oryginału, napęd kosy forszaja , a nie biziutka. Oczywiście 514 byłby ok. Co do ceny to nie mam pojęcia na ten moment ile trzeba zapłacić. Zakup planuje na jesień. Ja mam duży cheder i już dość sfatygowany.
Czołem!
Ponawiam moje zapytanie. Kupie cheder!!! 4,2m.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię heder do 512.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo