Odp: czy są na sali STUDENCI????
A Ja jeden kierunek juz juz wszystko zaliczylem Zostal mi tylko 1 egzamin na drugim kierunku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy są na sali STUDENCI????
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A Ja jeden kierunek juz juz wszystko zaliczylem Zostal mi tylko 1 egzamin na drugim kierunku
To się ciesz Mi w sumie też został tylko egzamin z Przetwarzania Sygnału Mowy. No i z pracą magisterską muszę się zacząć streszczać bo mozolnie narazie idze
To Ty Maxi nie z forszajem, tylko się ucz !
Ja przygodę ze studiami skończyłem w 2004 roku. Ale teraz robie podyplomówkę w Łomży. Jutro mam egzamin z uprawy a w niedzielkę z nawożenia.
cóż Agronomia skończona na AR Poznań w zeszłym roku chlip chlip...gdzie ci ludzie, gdzie ten klimat... widzę że wielu z Was stara się zrobić coś jeszcze, mi chodzi po głowie zielarstwo na UP Poznań chuje zmienili nazwę uczelni z Ekstra klasy Polski-AR im. Augusta Cieszkowskiego- na jakieś gówno i o patronie zapomnieli... żal.pl
hmm a ja jestem najlepszy zacząłem teraz pierwsza klase gimnazjum . pozdrawia serdecznie;)
Witam Panowie Od pazdziernika ide na IV rok Zootechniki i II rok Rolnictwa na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym (ZUT) do stycznia była jeszcze Akademia Rolnicza w Szczecinie (AR) ale cóż nazwe zmienili. Powiem tak studia to bardzo fajna sprawa radze kazdemu niech spróbuje a zapewniam ze nie pozaluje Nie chwaląć sie na zootechnice chyba załapie sie na stypendium naukowe. W lutym bede sie bronil na zootechnice (studia dwustopniowe wiec moze wkrótce bede inzynierem:) Pozdrawiam
Witam Ja już prawie na 2 roku na Rolnictwie na UP we Wrocku. Został mi tylko egzamin z chemii.... będzie dobrze jest jeszcze może ktoś na UP we Wrocku ?
jest jeszcze może ktoś na UP we Wrocku ?
to ja studiuje za płotem na polibudzie
Ja za rok idę do Wrocławia na wiśniową ulicę idzie ktoś jeszcze tam??
hehe no to witam sąsiada Misiek u mnie na roku jest jeden co sie z polibudy przeniósł . A Ty dajesz rade ?
Daję daję na mechanicznym jestem i mam wszystko do przodu
no panowie mam co oblewać :beer: chemia zaliczona .... teraz juz tylko teraz "tylko" zapłacić za 3 semestr i będę na 2 roku
zazdroszczę...oblewania
a ja dzisiaj zakonczylem sesje czyli egzamin z praktyk w gospodarstwie i ARiMR. Exam na 5 srednia koncowa 4.2916 stypendium naukowe jest od 4.3 cholera!!!! ale miejmy nadzieje ze ktos sie pomyli badz uda mie sie cos wyciagnac o pol oceny w gore
Studiuje ktoś na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu? Potrzebowałbym nr kontaktowy do działu spraw studenta studiów dziennych. Nie mogę nigdzie znaleźć w internecie
Na ich stronie masz kilka numerów:
UNIWERSYTET PRZYRODNICZY
WE WROCŁAWIU
50-375 Wrocław, ul. C. K. Norwida 25/27
NIP: 896-000-53-54, REGON: 00000 18 67
Centrala: 71 32 05 020
Kancelaria rektora: 71 32 05 100
Sekretariat kanclerza: 71 32 05 109
Rzecznik prasowy: 693 362 193
dzwonisz na centrale i powinni albo cie połączyć albo podać numer.
Koledzy, czy studiuje ktoś z Was lub Waszych krewnych/znajomych na Politechnice Rzeszowskiej? Głównie chodzi mi o Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa tej uczelni ale również chętnie nawiązałbym kontakt z wszystkimi forumowiczami studiującymi na jakimkolwiek kierunku dotyczącym silników spalinowych.
Koledzy, czy studiuje ktoś z Was lub Waszych krewnych/znajomych na Politechnice Rzeszowskiej? Głównie chodzi mi o Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa tej uczelni ale również chętnie nawiązałbym kontakt z wszystkimi forumowiczami studiującymi na jakimkolwiek kierunku dotyczącym silników spalinowych.
Piotrze jeśli chodzi o lotnictwo to na ile będę mógł to pomogę i spytam czy nie ma znajomych właśnie na tym wydziale mówię o profesorach jeśli by byli znajomi tacy.
Dzięki jamir, ale mam sprawę do studentów, a konkretnie do tych, którzy chcą robić ciekawą pracę dyplomową, do której odniesieniem byłyby "nasze" silniki.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » czy są na sali STUDENCI????
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo