Odp: GG FORUMOWE
Podobno działają tabletki do gazowania zboża.... Tylko o tym słyszałem, nie sprawdzone, ale może warto spróbować
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podobno działają tabletki do gazowania zboża.... Tylko o tym słyszałem, nie sprawdzone, ale może warto spróbować
Zastosuj oprysk na kreta naprawdę pomaga tylko trzeba spryskać cały trawnik na wilgotną glebę.
scoda jakim opryskiem?
Panowie u mnie jest przekopane wzdłuż i wszerz ... nic im nie pomaga .. kopią w maskach gazowych
Środek do oprysku to KRETOX bariera w opakowaniu 0,5 l a daję się tego 100ml na 5l wody i na 100m kwadratowych trawnika jest to dostępny środek ja go kupiłem w Agromie.
Dzięki Scoda o tym preparacie nie słyszałem, WYPRÓBUJEMY !!!!!!!!!!!!
Widzieliście dzisiejszy pokaz Rolników w Strzegomiu ???
http://strzegom.naszemiasto.pl/artykul/ … 2aa0,1,3,6
Prawdziwa defilada i pokaz jacy my bogaci .... paranoja to nic nie da.. puki się nie zablokuje urzędów bo na drogach to ino innych ludzi się wnierwia
Najlepszy napis na beczce. Polska się budzi a efektem tego jest modulacja Pytanie co będzie jak się obudzi ?
panowie przepraszam ze z innej beczki ale dzis niałem egzamin inżynierski i go zdałem :smiley: jestem inżynierem rolnictwa :walka:
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Gratulacje ))))))
Gratulacje, no i za 2,5 roku mgr powodzenia
Gratuluję .
Gratulacje, a jaka Uczelnia? za 1,5 roku magister nie za 2,5
ale mnie głowa boli :uuuu: trzyma jak w ruskim termosie :uuuu: a uczelnia to ur kraków
No i dobrze że porządnie uczciłeś
no to ja w marcu przyjeżdzam do was na konferencje:)
Boberek666 :beer: :dance: . No to teraz relaks będzie :beer: he he .
Gdzie był wątek gdzie były podane wały packera itp do agregatu uprawowo siewnego ?? 3m ??
nie wiem czy o to Ci biega ale na stronie 219 w znalezione na allegro coś jest
Potrzebuje instrukcję naprawy sw400 (6ct-107/3). Ma może ktoś takie coś??? był bym wdzięczny.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo