Odp: GG FORUMOWE
a co mu się stało?
http://www.youtube.com/watch?v=oFEkZx2UT2s
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1072
http://www.klasyczny.com/forum/viewtopi … 6128#p6128
+103 / -1
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a co mu się stało?
przyjechał do mnie ze złomu. Brak rozrusznika i pompy wtryskowej. Wymontowany z "zetki" Stała pare lat w krzaczorach. Powoli rozkręcam i przeglądam. Zawory do spolerowania bo woda na nich stała, 2tuleje cylindrowe są z lekka pordzewiałe i widać że olej już brał, czyli pierścionki, albo i wsie tuleje bo lekki rant już mają. dół drugi szlif lekko wytarty już. Kosztował 1zł/kilo. Jak będzie co wart to albo zostanie na zapas do bizona, albo się ożeni. Myślałem też o uturbieniu i wrazie rezerwy do forsza by był. Tylko nie wiem czy on by się "dogadał" z turbiną..
pomysł z turbiną jednak odpada...
Panowie dowiedziałem się o Polu ładny kawałek 7 km odemnie w kawałku 32ha piękny kwadrat .... no więc dzwonie po ANR itp szukam na necie znalazłem dodzwoniłem się ola boga jak mi cene powiedziała to się zaśmiałem 98tys za ha ... i mówię wy chyba na głowy poupadaliście ... a ona do mnie no widzą ze jest zainteresowanie polem ale to już 2 przetarg był i żadne oferty nie wpłyneły .. to ja sie pytam ile była pierwsza cena była 109tys ha
hahahahah masakra tam się powinni leczyć
Popieprzeńcy... Kto kupi 98tyś za ha ??? !!! Chyba tylko Rydzyk...
Bamreras, jak byś chciał to mam katalog do SW400
katalog mam, ale myślałem o czymś z danymi ustawczymi, momenty dokręceń, luzy itd...
Mam gdzieś taką instrukcję bo dostałem do rekorda jak brałem nowego z Płocka i jak znajdę to udostępnię .
ok fajnie by było
Popieprzeńcy... Kto kupi 98tyś za ha ??? !!! Chyba tylko Rydzyk...
Zachodni rolnicy, spółki. U nas wyprodukują po mniejszych kosztach nakładowych a sprzedadzą u siebie, gdzie będą mieli więcej gotówki do obrotu.
i dopłaty tam maja do wielkości produkcji a nie do powierzchni wiec jak kupia to dostana 2x dopłate
Wróciłem właśnie z konferencji Du Ponta z Olsztyna może któryś z kolegów również. Jeśli chodzi o mnie czuję się odświeżony tylko literki na klawiaturze zaczynają mi się zlewać
Troszku miałeś km że też bliżej nic nie było.
Jakby nie patrzeć to ja też Polska północno-wschodnia. Kilka ciekawych prelekcji ale może o tym jutro.
Ja byłem na du Pontcie w Stargardzie szczecinskim, powiem ze nie było żle,
Panowie ma ktoś zaproszenie na bal karnawałowy z chemirolu , bal jutro w Niwnej.
Ile kosztuje utrzymanie samochodziku pokroju ify w50/l60, stara czy liaza... Tzn wszystkie opłaty, ubezpieczenie itp.. Kolosalne czy dla przełknięcia przez gospodarstwo ?
Chłopaki kupiłem dziś przystawke do kukurydzy z całą adaptacją do bizona i tu mam pytanie , czy klepisko od bizona będzie pasowało do 512.
A PRZYSTAWKA JAKIEJ FIRMY? z docinaczem?
ile może ważyć polski rozrzutnik dwuosiowy na resorach, z blaszana podłoga i burtami i jaki oryginalnie powinien mieć rozmiar kół? a może ktoś ma w wersji elektronicznęj instrukcję?
Geringhoff pc z docinaczem. No jak pany nikt nic nie wie o tym klepisku?
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo