Odp: Zaczepy
No to sprawdź i w razie co daj znać
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne nie wymienione » Zaczepy
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.agroabc.pl/?k=ogloszenie&ns=&id=8999
jaki nacisk na zaczep będzie miał taki rozrzutnik jak w ogłoszeniu (oczywiście załadowany obornikiem 5-6 ton) ? Czy utrzyma go zaczep który ma 2 tony nacisku ?
taką gnojare to ciągam ruskiem na dolnym zaczepie a on ma nie wiem ile nacisku ale więcej jak 2 tony to na pewno nie a nawet miałem ją zahaczoną na górnym zaczepie jak miałem go opuszczonego na dół a w sumie on jest do cignięcia a nie żeby na niego cisnąć z góry. miałem też zahaczoną do C360 więc Zorak zadnych obaw
Ja też podczepiałem pod dolny w c-360, później 323 na hak i teraz będzie do forterry tylko w zetorze dolna listwa ma 700 kg nacisku i tu będę zaczepiał prasę a rozrzutnik chcę zaczepiać na górny zaczep tylko przesunięty max na dół i on ma właśnie 2 tony.
beż żadnej obawy zahaczaj, na skupie jak byłem kiedyś z rzepakiem to gościu był forterrą z przyczepą tandem, miał tak koło 10 ton i też miał właśnie na górnym zaczepie opuszczonym na dół
zachaczaj puki na gwarancji w razie co wymienią ...
zahaczę zahaczę bo wożenia będzie na 2 dni i ogólnie kupa roboty na wiosnę więc zostanie sprawdzona ale jeszcze 2 tyg muszę na nią czekać. A wracając do zaczepów to ja chyba bez problemu zaczepię na dolną listwę która ma 700 kg bo właśnie przejrzałem instrukcję od c-360 i w niej dolna listwa ma max 400 kg nacisku.
spokojnie u mnie na spółdzielni latali takimi z 360 a wiesz jak oni jeżdżą
Wybacz jakos mi dziś z głowy wyleciało bo miałem kupca na zboze i jakos zeszło
Spoko, bez pośpiechu
mam do sprzedania górny zaczep do fors 303 w bardzo dobrym stanie kontakt serocak@wp.pl
Witam kolegów, przeglądam ten wątek aby zobaczyć jak prawidłowo powinna być podłączona linka cienka od odbezpieczania dolnego zaczepu w 323 i jak powinna być zamontowana w kabinie, bo moja jest urwana tuż przy zaczepie. Jednak nie można otworzyć starszych zdjęć. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak ją poprawnie zainstalować?
Panowie linka dolnego zaczepu mi trzasła. da takie gotowe czy trza dorabiać? oczywiście chodzi o tą do podnoszenia zaczepu.
raz widziałem takie na olx ale nie mogę namierzyć.
Ja kiedyś założyłem zwykłą bez pancerza i rączkę do kabiny i też działało .
ta drug a
Aaaa ... skręcane nie wytrzymywala niestety.
Ja zaplotłem na szplajs i wytrzymuje bez problemu.
Zaplarać nie umiem.... Niedaleko firma zaprasowuje. Tylko z tą długością trafić....
Nie problem bo jest śruba i nią regulujesz.
Zaplarać nie umiem.... Niedaleko firma zaprasowuje. Tylko z tą długością trafić....
Młody zdolny to się szybko nauczysz
https://www.youtube.com/watch?v=Kop7kJ9yj0Q
https://www.youtube.com/watch?v=1mt2yVLnrd4
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne nie wymienione » Zaczepy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo