Temat: Kupię (przyczepę uszkodzoną) dokumenty do rejestracji np Sanok, Hl,

Tak jak w temacie, jeżeli ma ktoś takie coś to prosze o wiadomość na pw.

2 Ostatnio edytowany przez scoda19 (2013-02-18 21:06:30)

Odp: Kupię (przyczepę uszkodzoną) dokumenty do rejestracji np Sanok, Hl,

Z dokumentami to raczej niema problemu tylko na jaki model Sanok potrzebujesz.A i cena tak od 500-1500

3

Kolega D47a zarejestrował jako składak, tak podpowiedział mu diagnosta że jest taka możliwość piszesz tylko oświadczenie że zmontowałeś ją z części kupionych na złomach musi być sprawna nabijają numery, tabliczkę, oczywiście diagnosta musi być też życiowy.

4

scoda wiesz coś z papierami nidzica to pod łodzia daj fotke jak możesz

5

pytałem się o to  rejstrowanie sam ..  musisz znać nacisk  na oś   , znać jej wagę , oraz ładownosc ,   musi posiadać hamulce pneumatyczne  zdrowe opony itp

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

to nie problem diagnosta dane ma w komputerze spisze z d 47 i gotowe lub innej podobnej

7

jak macie normalnego   diagnoste ...  ja mam nie normalnego i musiał bym mu przynieśc wszystko   czarno na białym

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8 Ostatnio edytowany przez scoda19 (2013-02-18 23:00:27)

joker-konin napisał/a:

scoda wiesz coś z papierami nidzica to pod łodzia daj fotke jak możesz

Nidzica to nie pod Łodzią tylko między Płońskiem a Ostródo przy trasie 7.Z rejestracją sam to co region to obyczaj w jednym miejscu jest tak że jak rzeczoznawca zobaczy że to gabaryty normalnej przyczepy to zapomnij facet skrócił ją na 3,8 metra skrzynię i przeszło i mu wpisał DMC 6t,drugi region kraju i tam nic przechodzi nawet fabryczna przyczepa tylko wbijają DMC 3t bo to przecież samoróbka i niema homologacji na duże ładunki ot kraj to obyczaj bądż tu mądry.:uuuu:Pisz konkretnie jakie potrzebujesz a ja ci dam namiary bo wiesz to jest temat delikatny jak ciąża.

9

pytałem się o to  rejstrowanie sam ..  musisz znać nacisk  na oś   , znać jej wagę , oraz ładownosc ,   musi posiadać hamulce pneumatyczne  zdrowe opony itp

I jeszcze rysunki techniczne , zaświadczenie z wiarygodnego punktu o wadze , i oświadczenie (brak rachunków) że wykonałeś z własnych materiałów

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

10

Jeżeli maszyna jest oryginalna a brak dokumentów to można zrobić umowę z Duńczykiem (adresy w internecie) w której napisane jest dwujęzycznie że maszyna niebyła tam rejestrowana bo nie ma takiego obowiązku.Oczywiście musi być numer który nie stanowi żadnych podejrzeń.Ja z rejestracją ciągnika nie miałem problemu

11

W sprawie papierów walcie tu tylko nie powoływać  się na mnie.888486200.

12 Ostatnio edytowany przez Bendek (2013-02-20 17:47:30)

Może nie walcie takich szczegółów rejestracji na lewo na naszym forum które jest raczej ogólno dostępne....i jeszcze te nr tel.......... hmm

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

13 Ostatnio edytowany przez zorak (2014-01-10 22:16:46)

jeśli słyszeli byście że ktoś ma jakąś powypadkową lub spaloną przyczepę ale z pełną dokumentacją to dajcie jakiś namiar. Przyczepa o ładowności 3-8 ton czyli nie za duża.

gg 5118068