Temat: Opowiadanie

Nie wiem czy to znacie, ale poznacie...
No więc zabawa polega na tym, że ja rozpoczynam opowiadanie, a wy coś dopisujecie, nie koniecznie musi być sensowne byle by pasowało i tworzyło historyjke. Ważne jest żeby na początku i na końcu był wielokropek (...bla bla bla...). No to ja zacznę.

"Dawno, dawno temu, w lesie zwanym Czarnogrodem żył sobie leśniczy o imieniu Stachu, który często nadużywał alkoholu. Pewnego dnia gdy wyszedł z monopolowego..."

gg 2215972

2

Odp: Opowiadanie

....zobaczył forszaja i..................

3

" ... widząc taką maszynę stwierdził że jednak musi sie wrócić po więcej. I wtedy...."

4

..... *** orła puścił pawia i poszedł dalej .......;

5

...ale wstał i powiedział  idzie zima trza wypić świątecznego klina ....

6

...no i zbierać kase na nowy traktor ...

[you] nie zaśmiecaj forum zanim napiszesz pomyśl[you]

7

........pomyślał po pijaku że takim traktorem bedzie można śmigać po na fazie bo....

8

... traktor bedzie miał GPS i sam bedzie jezdzil, "no nic" powiedział sam do siebie, lecz kiedy skończył to wypowiadać (pomyślał juz) że coś z nim nie tak- (gada sam do siebie), więc.....

gg 2215972

9

albo to jakie cudo... albo fortschmitt... hmm.. poszedł więc do serwisu Fortschmitta big_smile .. a tam spotkał...

10 Ostatnio edytowany przez Maryush (2008-02-07 00:11:51)

...Alicję z siedmiomilowego lasu, co za piątym dębem po prawej mieszkała...

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

11

.......spoglądając na Stacha Alicja odpowiada: Stachu ty durniu jeszcze nie masz Fortschritta......

12

............... a Stacho na to nie mam...............

13

.... bo piję, ale proszę cię, wróć do mnie...

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

14

....na co Alicja - Stachu !!! - nie pij wódki , nie pij wina kup se rower Ukraina - będziesz mnie na rórce woził tongue tongue tongue .....

15

.............a Stachu na to  rower ci kupie ale bez siodełka oby ci sie lepiej jeździło .....

16

..... jak w tym kawale z zakonnicami, które...

gg 2215972

17

............ zawsze jeździł bez siodełka a jak im sie dzyndzel w łańcuch wkręcił to z bólu dzwonek odgryzały  ,Alicja oj Stachu ty to masz bajer...................

18

........ale nie ze mna te numery Bruner,ide do Hansa ma nowiutkiego Fendta i DVD w kabinie...........

19

...Oj Ty glupia nie wiesz co robisz co tam taki FENDT jakis XXXXX Fortschritt to jest maszyna dawoj no tutoj kupimy nowiuśkieguuu...

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

20

...Alicja się zamyśłiła a Stachu wyciągnął zza pazuchy flaszkę denaturatu i poczęstował ją twierdząc że to paryski burbon...

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]