Odp: Opryskiwacz Pilmet 2000 l.
wstyd przez wieś jechać a na poważnie to stary klamot w którym wszystko będziesz robił i jeszcze jak przyjdzie kleić zbiornik to przerąbane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Opryskiwacz Pilmet 2000 l.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wstyd przez wieś jechać a na poważnie to stary klamot w którym wszystko będziesz robił i jeszcze jak przyjdzie kleić zbiornik to przerąbane
Pompy wirowe już chyba dawno są wycofane z użytkowania .....
Zbiornik cały , pompa dobra końcówki porypane do wymiany za 1500 chce go oddać to warto coś kombinować , cena jak za same koła , co bedzie to bedzie jutro po niego jadę.
To kertitox chyba produkcji węgierskiej, swego czasu bardzo popularne w Niemczech i stamtąd do nas trafiają. Dwa lata temu mielismy takiego brac za 3000 z nową pompą ale węże wypadały i ramiona bardzo ciezkie i jedna osoba musi sie nameczyc aby go rozlozyc i suma sumarum dalismy sobie spokój.
Pompa to najwiekszy koszt, ja do swojego pilmeta dałem ponad dwa klocki ale to było 5 lat temu. Myśle że pilmet 2 tys. litrow to dobry byłby zakup. W zachodnie za te 10-12 tys. bym sie nie pchał bo najcześciej są to wyjechane maszyny w które trzeba zainwestować. A jeśli chodzi o nowy to najtańsza opcja to u prywaciarzy, bodajże w okolicach Góry jest producent i za 2 tys. litrów chciał około 25 tys ale to nowy.
Z tego co widać to tam jest rama, koła, i może zbiornik dobre reszta do roboty węże i osprzęt do wymiany, lance chyba trochę pouciągane, no ale cena też nieduża bo jakby nie patrzeć to sam nowy zbiornik trochę kosztuje a pawelg jak masz czas to się trochę pobawisz i będziesz miał konkretny sprzęcik, a wyglądać nie musi to ma pracować
Parę dni pracy 2 puszki farby i zrobię z niego miłość.
Chłopaki dopijam kawkę i startuje po to cudo , śnieg do......la ale co tam.
Powodzenia
to będziesz aż tak niedaleko mnie
stoi coś podobnego ktoś toś chętny to dam namiary
Opryskiwacz na podwórku , na 700 km trasę złapaliśmy gumę w Wągrowcu także wyjazd uważam za udany.
To powodzenia przy odbudowie, wrzucaj fotki z remontu
Ok postaram się.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Opryskiwacz Pilmet 2000 l.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo