Temat: Jakim Biegiem Orze się Fortschrittem Zt 323 pługiem zagonowym 5 skibo
Cześć Chłopcy możecie mi powiedzieć jakim Biegiem orze się Zt 323 ?????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakim Biegiem Orze się Fortschrittem Zt 323 pługiem zagonowym 5 skibo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Chłopcy możecie mi powiedzieć jakim Biegiem orze się Zt 323 ?????
To dorzuce się do pytania, i pytam":
Jakim biegiem orać 303 pługiem Overum 4 skiby???
No wiec tak JA oram na Piachach 1-2 III, na górkach i troche cieższej ziemi oram już 1 III. Mam oczywiśćie działki gdzie schodze do 2 II. Poprostu zależy od ziemi terenu i tak sobie dobieram biegi a jest w czym wybierać nie ma w końcu jakieś regóły ze musisz koniecznie na jakimś biegu orać.
Tu nie można uogólnić.Jak głęboko?Jak szeroko?Jaka ziemia?A jeszcze w jakiej kondycji silnik?Ja śmigam najszybciej jak się da,ale temperatura musi być w normie i dym z komina tylko chwilowo.Najczęściej używany bieg u mnie to pierwsza 4.Ciągam 4 skibowy Kongskilde 1,8 m do tego wał pierścieniowy podwójny i kolczatka podwójna.Jak bez wału to drugą 4.Oczywiście mowa o 323.
jak ciągałem grudziądza 5 to śmigałem I4 lub II4 teraz 3 obrotówka to śmigam II4 lub jak cięzko to III 1 a jak leciutko to III 2 ale na tym biegu to uprawiac nie trzeba
A ja ciągam sześcioskibowy 4III po asfalcie i co Wy na to?
:-) dobre to tak jak ją tylko że ją 5 skibowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakim Biegiem Orze się Fortschrittem Zt 323 pługiem zagonowym 5 skibo
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo