Odp: Ustawienie kombajnu
Ja koszę z tymi łopatkami i muszę powiedzieć że różnica jest ogromna.Jak je przestawię z powrortem i koszę jęczmień bez nich pozostaje sporo ości także gra jest warta świeczki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Dane techniczne » Ustawienie kombajnu
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja koszę z tymi łopatkami i muszę powiedzieć że różnica jest ogromna.Jak je przestawię z powrortem i koszę jęczmień bez nich pozostaje sporo ości także gra jest warta świeczki.
takiej odpowiedzi oczekiwałem, wielki +
Czy ktoś z kolegów przerabiał 514 do młócenia fasoli?? Chętnie skorzystam ze wskazówek
Fortschritt MDW 525 h
Witam prosze o pomoc w ustawieniu kombajna przez komputer LH AGRO - lub instrukcje obslugi komputera
Prosze o szybką odpowiedz
Mam trochę facelii do koszenia na usłudze i teraz jest problem, jak ustawić 517 na młocenie faceli prosto z pnia ???
Czy posiada ktoś instrukcję do kombajnu fortschritt e512 po polsku?
Tabela do 512 i 514 tłumaczona na Polski dla Was http://chomikuj.pl/blazej0073
Jeżeli chodzi o koszenie facelii to bardzo ważna rzecz to jej dosuszenie. Wtedy ustawienia takie jak dla rzepaku z tym ze wiatru trochę mniej ale to już na polu idzie ustawić.
Mój pierwszy post z 2010 r dotyczący sit po siedmiu latach postanowiłem założyć sito 3 mm do rzepaku i tak jak pisał MarekP rzepak jak po po pektusie ale koszenie 1 ha to prawie dwie godziny
Coś za coś...
Prawie jak po petkusie ale na skupie i tak 3% zanieczyszczenia . Wg mnie lepiej kosić brudno ale wszystko
ja założyłem na dół żaluzje i super czyści i przerób dużo lepszy
panowie co oznaczają te cztery przyciski pomiędzy przyciskiem START a przyciskami strzałek w górę i w dół MDW 525 jak na tym zdjęciu??
https://i.ytimg.com/vi/lpenE2X3m-s/maxresdefault.jpg
jak ustawic szczeline na bembnie mlucacym
Pytasz czym kręcić czy jak pomierzyć?
Wajchę w kabinie wkręcić do oporu a następnie odkręcić o 3 obroty i wtedy ten mały pitok powinien być na drugim ząbku. Przy takim ustawieniu szczelina na wylocie powinna wynosić 7 mm a na wylocie jak dobrze pamiętam to 13 mm
Jakie sito zakupić do koszenia orkiszu?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Dane techniczne » Ustawienie kombajnu
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo