141

Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne

Witam kolegów ,pozdrawiam przede wszystkim Mariusza ,dziękuje mu za pocztę elektroniczna ,a jeśli chodzi o o te forsze u brata które wystawił za moim pośrednictwem to już są sprzedane oba .Ja tez mogę potwierdzić ze znaleźć dobrego forszajka jest trudno ,ja swego kupiłem w ciemno na allegro ( fotki w dziale przedstawmy się ) i naprawdę jestem zadowolony ,po prostu miałem dużo szczęścia co do zakupu i trafiłem na bardzo dobry sprzęt ale gość go kupił dla siebie i zanim go kupił w Niemczech to forszaj tam przeszedł gruntowny przegląd ,nawet paski klinowe są nowe .gdy był u mnie Macher nasz kolega z forum z pod Rzeszowa bo czasem przyjeżdża coś podpatrzeć to powiedział ze sam by kupił takiego forsza jakiego ja mam .Ja tez jestem zadowolony ze swego forsza chodzi on w transporcie,mało pali i ta moc ,tego mi brakowało w mym U902 którego mam już 19 lat i jak z forsza przesiadam się do  902 to tak się czuje jakbym się przesiadał z merca do poloneza .Jeszcze jedna uwaga zauważyłem ze pomału ludzie na Podkarpaciu zaczynają się interesować tymi ciągnikami ,już w mej sąsiedniej miejscowości facet kupił 303kę a mój brak sprzedał do Mielca  323 gościowi który wozi drzewo z lasu i jego zetor 8011 był za słaby ciągnąc dwie przyczepy i dlatego kupił forsza ,myślę że nie będzie żałował, a drugiego za Rzeszów  koło Jasła.Kończąc pozdrawiam wszystkich forszaków:pa:

GG-2220277

142

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220530892 oto te forszaje ,a tak na marginesie to Mariusz ten ciemniejszy forszaj był całkie całkiem całkiem.:)

GG-2220277

143

Misiek tu jest forszaj dla ciebie http://www.allegro.pl/item220552738_for … agnik.html lub ten http://www.autogielda.pl/motoryzacja/ma … 70892.html ze zdjęć widać ze to 323 tylko nalepka jest 320 (jeśli zdjęcia są autentyczne ) .A propo a ten ostatni to i ty Mariusz byłbyś możne nim zainteresowany :hmmm:

GG-2220277

144

gadałem z właścielem, mówi że to regularna 320 bez przedniego napędu.
a pro po będe wdzięczny za inf. o 323 bo tez chętni kupię, ale raczej z okolic dawnego koszalińskiego ,wlkp, kuj-pom.,pom. i lubuskiego

145

gumiarz1 archiwizuj aukcje z allegro wpisz w szukaj archiwizacja aukcji i bedziesz miał link do archiwizatora

146

gumiarz1 napisał/a:

jak z forsza przesiadam sie do  902 to tak sie czuje jakbym sie przesiadał z merca do poloneza :

Chyba mała pomyłka na odwrót:brawo:

GG 9784904
sklep@fortschritt.com.pl 0748506822
www.fortschritt.com.pl

147

cześć Pantera , nie pomyliłem się forszem mi się jeździ lepiej ,jak w nim siedzę to czuje się jak ktoś a ludzie patrzą co to za ciągnik i pytają ile to bydle ma koni i poco mi taki duży ciągnik  a tak poza tym to mam do ciebie prośbe potrzebuje szczotki do rozruszników ,bo mam dwa jeden starszy typ PA113/4 SZV a drugi to IM18-4/14 made in hungary ten nowszy typ jeśli masz to jestem zainteresowany kupnem napisz na gg to podam ci mój adres to wtedy wyślesz paczkę

GG-2220277

148

Mam na oku fortschritta 323A z 87 roku właściciel mówi ze silnik ciekł ale naprawił to i mówi że z tyłu ciągnika są jakieś wycieki (co to możne być?) Ciągnik służył mu do ciągnięcia 16 tonowego szybu wiertniczego jest zarejestrowany a cena wyjściowa 18tys. Co o tym sadzicie ?

149

czesc misiek tu masz fajny ciagnik http://www.allegro.pl/item226229536_for … agnik.html dołuz  troche a bedziesz moze miał fajna maszyne:)

GG-2220277

150

ładny,  a gumiarz1 archiwizuj aukcje

151

fakt faktem fajny jest ale za daleko ode mnie, nie bede miał go jak przytargac do domu

152

misiek napisał/a:

fakt faktem fajny jest ale za daleko ode mnie, nie bede miał go jak przytargac do domu

jakto jak na kolach bierzesz walowe na droge ewentualnie namiot i cheja azymunt dom :walka:

[you] nie zaśmiecaj forum zanim napiszesz pomyśl[you]

153 Ostatnio edytowany przez Maryush (2007-08-17 22:23:09)

misiek napisał/a:

Mam na oku fortschritta 323A z 87 roku wlasciciel mowi ze silnik ciekl ale naprawil to i mowi ze stylu ciagnika sa jakies wycieki (co to moze byc?) Ciagnik sluzyl mu do ciagniecia 16 tonowego szybu wiertniczego jest zarejestrowany a cena wyjsciowa 18tys. Co o tym sadzicie ?

misiek, Ty sie nie czaj tylko pisz od razu że to o ten chodzi:
http://archi.inos.int.pl/db/item225214433_1.html

tez rozmawialem z wlascicielem... smile

EDIT:
Z tego co mówił wynika że poci się gdzieś tak jakby podnośnik.. ale nie od używania, bo facet tylko platformę ciąga, tylko od jazdy po wertepach, co wydaje się dość dziwne.. jak znajdę chwilkę to pewnie pojadę go obejrzeć.. a cena taka bo facet 2500zł w same części do silnika włożył... + remont

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

154

jezeli ktos chce mam nr tel. do handlarza foraszajow ok 30-50 km za wrockiem jadac A4. Na placu chyba 4 323 stoja jakos w tym tyg ma jechac po nastepne.

155

miesiek  a o jakiej miejscowości mówisz możne POSTOLICACH koło autostrady a4 jeśli tak to szczerze odradzam  kupna stamtąd jakiejś maszyny części owszem  ale co do maszyn to nie pakować się w to

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

156

a dlaczego sie nie pakowac? pewien rolnik mi polecił tego handlarza <rolnik ten kupił od niego 325 i dwie sztuki 303>. Ma on jakiś bardzo zużyty sprzęt ? Czy z papierami coś miesza?

157 Ostatnio edytowany przez macherr (2007-09-14 07:06:45)

kupiłem u niego 323 i nie miałem problemów ani z nim ani z ciągnikiem i papiery grały przy rejestracji a używana maszyna jak każda inna jedna chodzi druga nie, myślicie że inni handlujący wiedzą co siedzi w maszynie jak ona przechodzi tylko przez ich ręce.

GG 309772

158

czasem wiedza bo je picują

[you] nie zaśmiecaj forum zanim napiszesz pomyśl[you]

159

ja go znam  i wiem co z niego za picer to co kupi jeśli coś nie chodzi poskłada z jakiegoś gruchota  wsadzi i ma jeździć już  sąsiad kupił od niego zetorka 5211 pojechał ze zwrotem na 2 dzień a miało być wszytko ta lala  weźmie pomaluje albo i nie jeśli coś się zepsuje w jego maszynie wsadzi z innej  a do tamtej wsadzi zepsuta i gitara tyle wam powiem  a z reszta jest ich 3 braci i każdy handluje i z nich są niezłe przekręty a poza tym za jedna cześć potrafi powiedzieć 3 inne ceny za  głupia linkę od obrotomierza zawołał ode mnie 50 zł a puściłem tam brata to on już usłyszał 80zł a poszedł by kto inny możne by i ja kupił za 40 zł  to jest typowy handlarz ale każdy ma swoje upodobania ja nikomu nie rozkazuje tongue

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

160

żaden handlarz nie jest święty robi tak żeby sprzedać

GG 309772