Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Witam kolegów ,pozdrawiam przede wszystkim Mariusza ,dziękuje mu za pocztę elektroniczna ,a jeśli chodzi o o te forsze u brata które wystawił za moim pośrednictwem to już są sprzedane oba .Ja tez mogę potwierdzić ze znaleźć dobrego forszajka jest trudno ,ja swego kupiłem w ciemno na allegro ( fotki w dziale przedstawmy się ) i naprawdę jestem zadowolony ,po prostu miałem dużo szczęścia co do zakupu i trafiłem na bardzo dobry sprzęt ale gość go kupił dla siebie i zanim go kupił w Niemczech to forszaj tam przeszedł gruntowny przegląd ,nawet paski klinowe są nowe .gdy był u mnie Macher nasz kolega z forum z pod Rzeszowa bo czasem przyjeżdża coś podpatrzeć to powiedział ze sam by kupił takiego forsza jakiego ja mam .Ja tez jestem zadowolony ze swego forsza chodzi on w transporcie,mało pali i ta moc ,tego mi brakowało w mym U902 którego mam już 19 lat i jak z forsza przesiadam się do 902 to tak się czuje jakbym się przesiadał z merca do poloneza .Jeszcze jedna uwaga zauważyłem ze pomału ludzie na Podkarpaciu zaczynają się interesować tymi ciągnikami ,już w mej sąsiedniej miejscowości facet kupił 303kę a mój brak sprzedał do Mielca 323 gościowi który wozi drzewo z lasu i jego zetor 8011 był za słaby ciągnąc dwie przyczepy i dlatego kupił forsza ,myślę że nie będzie żałował, a drugiego za Rzeszów koło Jasła.Kończąc pozdrawiam wszystkich forszaków:pa: