1

Temat: Targi agrotech kielce 2011

Kto się wybiera?
Ja będę na 90% w sobotę

Rolnik z powołania:-)

Odp: Targi agrotech kielce 2011

a jak można wiedzieć  kiedy bo ja mało zorientowany ? smile w tą sobotę ?

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

3

Izba rolnicza organizuje wyjazd na piątek czyli 11-03 -2011 więc prawie na pewno będę.

4

http://www.targikielce.pl/index.html?k= … mp;s=index

5

Jak się wybiorę to będę w niedzielę. Trochę mam daleko ......

6

w tamtym roku byłem i całkiem fajnie... brałem udział w finale olimpiady młodych producentów rolnych i dlatego się tam znalazłem;D

7

Panowie w piątek byłem na targach autobusem  z kolegą scoda  oraz  znajomymi  nie do końca trzeźwym ludźmi ,targi fajne tylko trochę daleko ale warto było ,mam nowe pomysły na następne maszyny i urządzenia wink A cha jeśli jest ktoś z tamtych okolic i zobaczy chłopaka błąkającego się po okolicy to niech go przygarnie bo jeden nam się zgubił i po wielu poszukiwaniach musieliśmy wrócić do domu bez niego smile

8

a Jak podobało sie stoisko new holanda?

9

Fajny pokaz akrobatyczny na szarfach i ładnie malowali dwie dziewczyny a po za tym wszędzie to samo  ,i chyba na jakiś czas daruję sobie te pokazy bo  handlowcy potrafią tylko i wyłącznie twierdzić że ich maszyny są najlepsze i dlatego kosztują tyle a nie taniej ,choć było kilka firm  na stoiskach których znalazł się jeden albo dwóch przedstawicieli co potrafili rzeczowo się wypowiedzieć .

10

Ja niestety na targi nie jeżdżę bo krowy same się nie oprzątną ani nie wydoją wink

11

Ja rownież odwiedzilem wczoraj targi. Robi troche wrazenie ogrom niektorych maszyn  , no i ten pokaz na szarfach:)

12

Oglądałem w TV  jest na czym oko zawiesić   - jest to sprzet  nie dla od 10- 50 ha  ale dużo wzwyż i ceny to co  haamuje  rolników w ich zakupie!

13

Szkoda bo duża część sprzętów była po zamykana ale za to ładne hostessy były smile

14

hostessy zawsze są ładne big_smile

15

PRZYPAŁ- a skad  się ty tam znalazłeś ; napisz co tam ciekawego  w sprzecie  [poza  hostesami]  i ceny

16

Czyli podobnie jak na polagrze.Tez fajne dziewczyny malowali u new hollanda.Rozmawialem z wieloma przedstawicielami i 50% to cwaniaki,ktorzy odstraszaja,30% z przedstawicieli nie nadaje sie do sprzedawania czegokolwiek,a co dopiero sprzetu za tak duze pieniadze i reszta z nich to partnerzy do wspolpracy.Chocby do formy kredytowania.

17

traktor-Taką małą wycieczkę miałem , sprzętu dużo aż głowa boli dla każdego coś się znajdzie na ceny specjalnie nie zaglądałem ale nie na moją kieszeń . Warto się wybrać i zobaczyć nowości

18

Domyślam sie skąd ten  wyjazd  ale żeś sprzętu poglądał dobry  ale na moja kieszeń tez nie

19

tak pojechac narobic se kompleksów big_smile wrucic do domu  położyc się  i pośnić . Rano się obudzić wsiąśc do starego żępa jechać do pola big_smile 

ale fakt co fakt  są fajne zabawki . dla wielko obszarowców

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

20

Bo tacy rolnicy jak my to dla nas jest przeznaczony ciapek kultywator UG pług 2 skibowy i konny siewnik przerabiany do ciągnika big_smile nowe maszyny i ich ceny przeznaczone są dla takich powyżej 100 hektarów. W zeszłym roku jak chodzili za spisem rolnym to jak im podałem areał gospodarstwa nie całe 40 hektarów i zacząłem wymieniać swój sprzęt to ta co spisywała powiedziała że chyba pół tych maszyn nie używam na takim areale a ja jej  na to ,że jeszcze mam za mało i muszę co nie co dokupić big_smile żebyście widzieli jej minę wink