Temat: Targi agrotech kielce 2011
Kto się wybiera?
Ja będę na 90% w sobotę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Targi agrotech kielce 2011
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto się wybiera?
Ja będę na 90% w sobotę
a jak można wiedzieć kiedy bo ja mało zorientowany ? w tą sobotę ?
Izba rolnicza organizuje wyjazd na piątek czyli 11-03 -2011 więc prawie na pewno będę.
http://www.targikielce.pl/index.html?k= … mp;s=index
Jak się wybiorę to będę w niedzielę. Trochę mam daleko ......
w tamtym roku byłem i całkiem fajnie... brałem udział w finale olimpiady młodych producentów rolnych i dlatego się tam znalazłem;D
Panowie w piątek byłem na targach autobusem z kolegą scoda oraz znajomymi nie do końca trzeźwym ludźmi ,targi fajne tylko trochę daleko ale warto było ,mam nowe pomysły na następne maszyny i urządzenia A cha jeśli jest ktoś z tamtych okolic i zobaczy chłopaka błąkającego się po okolicy to niech go przygarnie bo jeden nam się zgubił i po wielu poszukiwaniach musieliśmy wrócić do domu bez niego
a Jak podobało sie stoisko new holanda?
Fajny pokaz akrobatyczny na szarfach i ładnie malowali dwie dziewczyny a po za tym wszędzie to samo ,i chyba na jakiś czas daruję sobie te pokazy bo handlowcy potrafią tylko i wyłącznie twierdzić że ich maszyny są najlepsze i dlatego kosztują tyle a nie taniej ,choć było kilka firm na stoiskach których znalazł się jeden albo dwóch przedstawicieli co potrafili rzeczowo się wypowiedzieć .
Ja niestety na targi nie jeżdżę bo krowy same się nie oprzątną ani nie wydoją
Ja rownież odwiedzilem wczoraj targi. Robi troche wrazenie ogrom niektorych maszyn , no i ten pokaz na szarfach:)
Oglądałem w TV jest na czym oko zawiesić - jest to sprzet nie dla od 10- 50 ha ale dużo wzwyż i ceny to co haamuje rolników w ich zakupie!
Szkoda bo duża część sprzętów była po zamykana ale za to ładne hostessy były
hostessy zawsze są ładne
PRZYPAŁ- a skad się ty tam znalazłeś ; napisz co tam ciekawego w sprzecie [poza hostesami] i ceny
Czyli podobnie jak na polagrze.Tez fajne dziewczyny malowali u new hollanda.Rozmawialem z wieloma przedstawicielami i 50% to cwaniaki,ktorzy odstraszaja,30% z przedstawicieli nie nadaje sie do sprzedawania czegokolwiek,a co dopiero sprzetu za tak duze pieniadze i reszta z nich to partnerzy do wspolpracy.Chocby do formy kredytowania.
traktor-Taką małą wycieczkę miałem , sprzętu dużo aż głowa boli dla każdego coś się znajdzie na ceny specjalnie nie zaglądałem ale nie na moją kieszeń . Warto się wybrać i zobaczyć nowości
Domyślam sie skąd ten wyjazd ale żeś sprzętu poglądał dobry ale na moja kieszeń tez nie
tak pojechac narobic se kompleksów wrucic do domu położyc się i pośnić . Rano się obudzić wsiąśc do starego żępa jechać do pola
ale fakt co fakt są fajne zabawki . dla wielko obszarowców
Bo tacy rolnicy jak my to dla nas jest przeznaczony ciapek kultywator UG pług 2 skibowy i konny siewnik przerabiany do ciągnika nowe maszyny i ich ceny przeznaczone są dla takich powyżej 100 hektarów. W zeszłym roku jak chodzili za spisem rolnym to jak im podałem areał gospodarstwa nie całe 40 hektarów i zacząłem wymieniać swój sprzęt to ta co spisywała powiedziała że chyba pół tych maszyn nie używam na takim areale a ja jej na to ,że jeszcze mam za mało i muszę co nie co dokupić żebyście widzieli jej minę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Targi agrotech kielce 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo