Odp: Opinie O Kombajnach
Androl jak kosiłem u człowieka co kiedyś na bizonie w skr pracował to pytał się mnie o to właśnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Opinie O Kombajnach
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Androl jak kosiłem u człowieka co kiedyś na bizonie w skr pracował to pytał się mnie o to właśnie.
czym się różnią dobre pytanie ... a najciekawsze jest to że własnie jest węższe od 108 a robi o te 30t na 10godzin więcej może własnie przez ten dodatkowy bęben ... na pewno łagodniej wszystko przerabia znaczy nie dostaje tak po dupie bęben zasadniczy .. reszta to samo może jakieś zmiany konstrukcyjne ale nie zauważalne na pierwsze spojrzenie ...
A megi mają jeszcze podsiewacz ten pod młocarnią, czy już sito wstępne (żaluzję) ?
dzieki za opinie Rozgladam sie za taka mega
ładnego cięzko znaleść kolega cała polske zjeździł, tylko on szukał igły i takiego kupił.
A w jakich pieniądzach kupił?
dokładnie to nie wiem, bo nie chciałem dopytywać ale dał poniżej 200 ale mówił ze za ładnego to ponad 200 to normalne wołaja
Dawna historia, u nas jeden gdy kupił kombajn i pierwszy raz kosił to na uwrociach gazu ujmował
Androl jakieś 4 lata temu u wujka na mkombajnie jeździł taki chłopak cały sezon ujmując gazu.Ciekaw byłem kto mu wytłułmaczył, że w ten sposób zaoszczędzi paliwa.
Stary chłop 30 lat a tak się usprawiedliwiał
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Opinie O Kombajnach
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo