Temat: Sny
Sprawdzają się czy nie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sny
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprawdzają się czy nie?
Czasami..
A co śniło Ci się że bank w którym trzymasz całą kasę upadł?
Ja w sny i tym podobne astralne rzeczy nie wieżę mam materialistyczny światopogląd
Sny wynikają z przeżyć z dni je poprzedzających. Pół biedy jak są we śnie, gorzej jak pojawiają się na jawie. Wtedy to nawet i stwórca potrafi przemawiać he, he :-) Osobiście, zdarzyło mi się nawet kilka razy utkwić w tzw. półśnie i to kilka razy na pograniczu takiego małego horroru. Przeżycia wtedy są naprawdę kolosalne, zwłaszcza jak masz do tego jeszcze świadomość, że śnisz. Fantastyczne uczucie, tym bardziej, że można sobie wtedy na sporo pozwolić.
A co śniło Ci się że bank w którym trzymasz całą kasę upadł?
Śniło mi się że bank upadł jak wycofałem z niego mój cały depozyt a akcje banku do którego depozyt przeniosłem skoczyły o + 300 %
Piotrze ze snami to jest dokładnie tak jak piszesz , najpierw musi się przewinąć jakaś myśl przez głowę a dopiero póżniej zdarza się że coś się przyśni w tym temacie . Półśnienie też mi się zdarza czasami , niesamowite uczucie , po wybudzeniu i ponownym zaśnięciu śni mi się dalsza część historyjki .
Podświadomość? Nadświadomość? ????:hmmm:
Ja nazywam to małymi zakłóceniami jednostki centralnej. Taka mała, przyjemna, zawieszka systemu z dodatkowymi atrakcjami w formie ciekawej projekcji na wyświetlaczu ;-)
Zazdroszczę Wam. Zasadniczo nic mi się nie śni, lub tego nie pamiętam. Pamiętam jeden sen z przed lat. Leżę sobie i widzę przez okno jak gość mierzy do mnie z kałacha. Więc za burtę i w tym momencie słyszę serię. Kałach ma taki specyficzny jazgot zamka, ciężko go pomylić. Przeżyłem, obudziłem się i do dziś nie wiem co miał znaczyć ten sen.
to chyba dobrze ze nie wiesz a może to zazdrosny sąsiad ?
co tam hałaśnikow, a miewacie sny erotyczne?
W dodatku świadome .. ?
Fenol ja tam wolę na jawie
Sławek, moja babcia mówiła, że jak nie chcesz zapomnieć snów, to po przebudzeniu nigdy nie patrz w okno. U mnie to raz działa, a raz nie, więc do końca nie wiem czy to prawda. Może pamięć już nie ta.
co tam hałaśnikow, a miewacie sny erotyczne?
Fenol ja tam wolę na jawie img/smilies/smile
koseś to próbowałeś to robić na jawie? jak możesz powiedzieć to na jakiej 150, 350ts?:D
spoko miałem i nadal mam CZ 175 a co na niej się działo zostanie nie dopowiedziane ............;)
no Ba CZ 175 to motocykl nie do pobicia najcudowniejsze momenty były gdy niespodziewanie na wolnych obrotach zmieniała kierunek obrotu silnika to było coś warte przeżycia miłe wspomnienia )
czasem :hmmm: są czasem ich niema czasem się sprawdzają czasem nie
Z mojego doświadczenia w snach to powiem tyle śni mi się coś tylko wtedy jak jestem wypoczęty a jak kładę się spać zrąbany to nie mam snów lub nie pamiętam czy śniłem taki mój
los ale może i lepiej że mało kiedy mi się coś śni kiedyś prześladował mnie koszmar a mianowicie taki że zwozimy słomę na przyczepie ja układam jest wysoko około siódma ósma warstwa potykam się i lecę na plecy i lecę i lecę i w końcu budzę się cały mokry i tak codziennie przez kilka lat to było męczące .:nooo:
Ja mam nieraz tak że na wpół śnie stoję na urwisku i zaczynam spadać i chcę się obudzić ale przez chwilę nie mogę, a kiedy to nastąpi zrywam się zestrachany i to się dzieję kilka razy po sobie...
parę wieczorów tak miałem w jakiś tam większych odstępach czasowych...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo