Temat: Sny

Sprawdzają  się  czy  nie?

2

Odp: Sny

Czasami..

3

A co śniło Ci się że bank w którym trzymasz całą kasę upadł? wink

4

Ja w sny i tym podobne astralne rzeczy nie wieżę mam materialistyczny światopogląd wink

5

Sny wynikają z przeżyć z dni je poprzedzających. Pół biedy jak są we śnie, gorzej jak pojawiają się na jawie. Wtedy to nawet i stwórca potrafi przemawiać he, he :-) Osobiście, zdarzyło mi się nawet kilka razy utkwić w tzw. półśnie i to kilka razy na pograniczu takiego małego horroru. Przeżycia wtedy są naprawdę kolosalne, zwłaszcza jak masz do tego jeszcze świadomość, że śnisz. Fantastyczne uczucie, tym bardziej, że można sobie wtedy na sporo pozwolić.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

6 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2011-09-14 11:17:40)

koseś napisał/a:

A co śniło Ci się że bank w którym trzymasz całą kasę upadł? wink

Śniło  mi  się  że  bank  upadł  jak  wycofałem  z  niego  mój  cały  depozyt  a  akcje  banku  do  którego  depozyt  przeniosłem  skoczyły  o + 300 % wink

Piotrze  ze  snami  to  jest  dokładnie  tak  jak  piszesz ,  najpierw   musi  się  przewinąć  jakaś  myśl  przez  głowę  a  dopiero  póżniej  zdarza  się  że  coś  się  przyśni  w  tym  temacie .  Półśnienie  też  mi  się  zdarza  czasami ,  niesamowite  uczucie ,  po  wybudzeniu i  ponownym  zaśnięciu  śni  mi  się  dalsza  część  historyjki .

Podświadomość? Nadświadomość? ????:hmmm:

7

Ja nazywam to małymi zakłóceniami jednostki centralnej. Taka mała, przyjemna, zawieszka systemu z dodatkowymi atrakcjami w formie ciekawej projekcji na wyświetlaczu ;-)

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

8

Zazdroszczę Wam. Zasadniczo nic mi się nie śni, lub tego nie pamiętam. Pamiętam jeden sen z przed lat. Leżę sobie i widzę przez okno jak gość mierzy do mnie z kałacha. Więc za burtę i w tym momencie słyszę serię. Kałach ma taki specyficzny jazgot zamka, ciężko go pomylić. Przeżyłem, obudziłem się i do dziś nie wiem co miał znaczyć ten sen.

9

to chyba dobrze ze nie wiesz tongue  a może to  zazdrosny sąsiad ?

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

10

co tam hałaśnikow, a miewacie sny erotyczne?
smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

11

W dodatku świadome .. ? big_smile

12

Fenol ja tam wolę na jawie smile

13

Sławek, moja babcia mówiła, że jak nie chcesz zapomnieć snów, to po przebudzeniu nigdy nie patrz w okno. U mnie to raz działa, a raz nie, więc do końca nie wiem czy to prawda. Może pamięć już nie ta.

www.rajstop.pl

14 Ostatnio edytowany przez krzychu (2015-08-01 09:32:18)

Fenol napisał/a:

co tam hałaśnikow, a miewacie sny erotyczne?
smile

Fenol ja tam wolę na jawie img/smilies/smile
koseś to próbowałeś to robić na jawie? jak możesz powiedzieć to na jakiej 150, 350ts?:D

15

spoko miałem i nadal mam CZ 175 a co na niej się działo zostanie nie dopowiedziane ............;)

16

no  Ba CZ 175 to motocykl  nie do pobicia najcudowniejsze  momenty były  gdy niespodziewanie na wolnych obrotach  zmieniała  kierunek obrotu silnika smile  to było coś   warte przeżycia smile  miłe wspomnienia smile)

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

17

czasem :hmmm: są czasem ich niema czasem się sprawdzają czasem nie hmm

GG-11131606 Spokojny ze mnie chłopak weź podejdź pogadaj looknij !!
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
http://koleso.topof.ru/logos/pneumant_logo.gif
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi smile

18

Z mojego doświadczenia w snach to powiem tyle śni mi się coś tylko wtedy jak jestem wypoczęty a jak kładę się spać zrąbany to nie mam snów lub nie pamiętam czy śniłem taki mój     
los ale może i lepiej że mało kiedy mi się coś śni kiedyś prześladował mnie koszmar a mianowicie taki że zwozimy słomę na przyczepie ja układam jest wysoko około siódma ósma warstwa potykam się i lecę na plecy i lecę i lecę i w końcu budzę się cały mokry i tak codziennie przez kilka lat to było męczące .:nooo:

http://img.userbars.pl/122/24382.jpg

19 Ostatnio edytowany przez korner2 (2011-09-16 23:28:49)

Ja mam nieraz tak że na wpół śnie stoję na urwisku i zaczynam spadać i chcę się obudzić ale przez chwilę nie mogę, a kiedy to nastąpi zrywam się zestrachany i to się dzieję kilka razy po sobie...
parę wieczorów tak miałem w jakiś tam większych odstępach czasowych...