Odp: wspomaganie
trochę odświeżę temat sorry jeśli nie trafiłem w dział ale nurtuje mnie jedna sprawa w ZT 323 a mianowicie ciężko chodzi mi sprzęgło oraz kierownica o hamulcach na razie nie wspominam bo aktualnie są do naprawy i ich nie ma ale uczepię się sprzęgła i kierownicy kierownica wiem że chodzi na tej pompie co jest na silniku ale tato mi coś mówił że niby od sprzęgła i hamulców jest jakaś jak by mikropompka czy coś takiego niby podobnie jak w ursusie 914. Ja uważam że wszystko chodzi na tej pompie z przodu i teraz nie wiem czy to już pompa się odzywa do wymiany czy coś mam na wspomaganiu sprzęgła i na orbitrolu że tak ciężko chodzi a jest tak że raz kierownica ładnie chodzi a raz ze muszę gazować i ruszyć kolami do przodu tyłu bo koniem kierownica stoi i sprzęgło tak samo raz chodzi tak normalnie kiedyś chodziło lżej, teraz lekko ciężej ale chodzi i czasami jak się zaprze to nadusić nie idzie a wiem że sprzęgło i kierownica musi lekko chodzić bo kolega ma zt 320 tam jest jak w mercedesie i wszystko ma w oryginale . sam już nie wiem a zanim bym się zabrał za robienie ciekaw jestem jak to jest. jeżeli ktoś coś wie to proszę opisać