Odp: Jaki olej do hydrauliki?
Ciągnik to 323a
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Jaki olej do hydrauliki?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciągnik to 323a
Tam powinien być typowo przekładniowy. JAk wlejesz agrol też będzie pomykał.
Jak wszystko jest szczelne to olej ze skrzyni nie przechodzi do przystawki
Ok dzięki
witam . panowie mam pytanie chce wymienic olej w moim zt 323a skrzynia i hydraulika jest jednolity olej .... więc jaki najlepiej zalać i ile litrów mam kupić ???
gl4 hydrauliczno - przekładniowy wystarczy
a ile litrów ?
ok 90
Kup 100 litrów i bedzie ok.
czy w zt 323 olej w hydraulice i skrzyni to ten sam olej,czy te układy są połączone?
Tak
a gdzie wyłancza sie pompe od hydrauliki w 323?
Na obudowie gazu ręcznego i wajchy WOM od strony fotela przy podłodze jest taka mała wajcha.
pewnie wyłaczyłem ją przez przypadek jak fotel zmieniałem,próbuje teraz włączyć bo chciałem pług zapiąść i nic,ze sprzegłem i bez i nie działa,co zrobić?w dół jest włączona?
Wejdź pod traktor i spróbuj jakąś małą breszką popchnąć tą dźwigienke do której idzie linka , powinna się załączyć. Oczywiście na zgaszonym silniku wchodź pod traktor.
pewnie wyłaczyłem ją przez przypadek jak fotel zmieniałem,próbuje teraz włączyć bo chciałem pług zapiąść i nic,ze sprzegłem i bez i nie działa,co zrobić?w dół jest włączona?
tak w dół się załącza przy załączaniu powinna lekko zgrzytnąć
udało sie załączyc,popusciłem linke od spodu i wcisnałem dzwignie na zgaszonym,wychodzi chyba,na to,że 2 stopin sprzegła mam do roboty bo niemogłem tej pompy właczyc i wałka tez niemoge na 1000 na 540 wchodzi ale po wcisnieciu sprzęgła nie staje.
A powietrze na siłownik idzie?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Jaki olej do hydrauliki?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo