Temat: silnik ifa
poszukuje silnika ifa z sieczkarni na chodzie moze wiecie gdzies bo na ogloszeniach same rozkapletowane i silnika a praktycznie samego slupka do 514 dosc zdrowego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » silnik ifa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
poszukuje silnika ifa z sieczkarni na chodzie moze wiecie gdzies bo na ogloszeniach same rozkapletowane i silnika a praktycznie samego slupka do 514 dosc zdrowego
http://olx.pl/oferta/fortschritt-ifa6vd … dfbfeaedf7
Dzieki leszek nie widzialem tego ogloszania
miałem szukać Ci tego ogłoszenia doś długo moze nawet ponad rok wisi...
Dzieki dzieki po niedzieli po niego jade powiedzcie mi jeszcze ile wazy taki silnik bo nie wiem co za przyczepke do niego wziasc
Czwórka IFA ma koło 600 więc tu będzie pewnie 200-300 więcej
http://olx.pl/oferta/silnik-ifa-6vd-for … bb8bdd7c6e
Szukaj sieczkarni na częsci w ogłoszeniu, niedawno kilka sztuk było z silnikami za 1500-2500tys zł
Bamreras a mi coś swita że 6tka ma 680kg a 4 odpowiednio mniej...
Jak będziesz jechał to koniecznie zajedź na złom. Na 99% leży tam poobijana 6stka
Chyba ze wywozili silniki których jest tam 2 wagony
Ok na pewno zajade dzieki no wole dolozyc pare groszy i kupic w lepszym stanie niz za chwile rematowac a w ciagniku nie bedzie mial az tak ciezko jak w sieczkarni i jeszcze tu jedno pytanie czy chlodnica wody moze zostac oryginalna z ciagnika
Potrzebujesz silnika jeszcze ? http://olx.pl/oferta/silnik-fortschritt … c79e63313a jak coś to bym mógł skoczyć zobaczyć i może by Ci wysłał ten Silnik.
Dzieki karol ale silnik juz kupilem w tyg po niego jade po drodze zgarniam jeszcze opony na tyl szersze i nawiosne bede sie chwalil moim juz 423 hehe dzieki za checi
I jak planujesz go robić ? Będzie ramę ciął czy coś innego kombinował ?
Pamiętacie tego cudaka z cofniętą przednią osią....?
i chyba z szerokimi kołami z tyłu.. Ja pamiętam, nie wiem jak inni a Co Krzysztofie ?
A tak przypominam o nim Michowi bo tam była chyba 6tka może tak by to posklejał i chyba nawet obylo by się bez wydłużania ramy...
No ja nie bardzo wiem o kim mowa no planu jeszcze nie ma ale bronie sie od przecinania ramy bede cos kombinowal z przednim mostem jak bedzie silnik bede myslal wszystkie pomysly i podpowiedzi mile widziane
Tam miał chyba jakieś volvo wsadzone i pasowało wszystko bo miska płaska była jak dobrze pamiętam.
Michu a musi być akurat silnik IFA? Jak byś wstawił leylanda z pompą ustawioną na 150 km to tez dawał by radę a silnik gabarytami jednak sporo mniejszy
no rozwazalem inne silniki ale jak by nie patrzac ifa to najtanszy silnik w eksploatacji jeszcze nie kupilem tak narazie czekam do konca tyg bo znajomy jak nie sprzeda sieczkarni to chce ja na czesci rozebrac a silnik mial bardzo dobry jak sprzeda to pojade do czluchowa z tego ogloszenia a tak jeszcze to chodzi mi ta ifka chlodzona powietrzem ale ciezko cos dobrego znalez pisalem do piotra tez nic ciekawego niema chodz pare silnikow wyremontowal
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » silnik ifa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo