Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
dzięki Sławek ł dreszcze po skórze !!!... mocna rzecz , !!!
buahahaha ale debil, szkoda ze nie wspomniał o niemieckich noblistach. Żal.pl
do k..y nędzy co od roku mówiłem teraz w ciągu 20 lat może wcześniej dojdzie do wojny domowej w europie i rusek wkroczy pod pretekstem obrony rdzennych europejczyków albo będziemy żyć między muzułmanami a komunistami.
no niestety, ale sie mylisz, moim zdaniem to kwestia 21 lat
androl napisał/a:buahahaha ale debil, szkoda ze nie wspomniał o niemieckich noblistach. Żal.pl
może i nie orzeł ? ale "buahahaha" ?
http://sport.interia.pl/raporty/raport- … Id,2381948
za mało katolików zginęło w europie, jeszcze za mało ,!!!! żebyśmy zrozumieli ze ta otwartość na ludzi z innej kultury będzie nas europejczyków drogo kosztowało na zawsze bo się tych wrogów nigdy nie pozbędziemy , !!
no wiesz co? myślałem że kochasz bliźniego swego ja siebie samego.
co z naukami Jana Pawła II?
zgubiliście już dawno swoją wiarę, została wam ramka bez obrazu.
Nigdy nie spotkałem katolika a Wy jesteście zaprzeczeniem Katolika.
wstyd mi za Was.
No to kolego Fenol przeczytaj sobie co masz w każdym swoim poście pod kreską. Według Ciebie te wszystkie zamachy to tylko wybryki młodych łobuziaków, bliźnich z bliskiego wschodu. Żal mi Ciebie.
za mało katolików zginęło w europie, jeszcze za mało
Co dzień ginie tysiące katolików z rąk katolików.
za mało katolików zginęło w europie, jeszcze za mało
Co dzień ginie tysiące katolików z rąk katolików.
masz z katolikami problem ale to twój kłopot ! ciekawym czy dom swój szeroko otworzysz na przyjęcie kozo,,,,,ów . ale pewno tak ! jeszcze trochę wróci twoja opcja polityczna to się dowiemy jakiś szczęśliwy !!!!
Androl nie widzę związku, wyjaśnij.
sarast ale nie tylko katolików tak na precyzje to trzebaby dodać protestantów, ateistów no i ostatnio prawosławnych.
giną niewinni ludzie z rąk głupoli.
zgubiliście już dawno swoją wiarę, została wam ramka bez obrazu.Nigdy nie spotkałem katolika a Wy jesteście zaprzeczeniem Katolika.
wstyd mi za Was.
weż się chłopaku odpier... sobie mordki katolikami przestań wycierać ! każdy powód dla takich jak ty żeby się czepiać katolików jak nie rozdróżniasz pomocy bliżniemu z robieniem ludzi w hu... pod płaszczykiem imigracji toś panie kiep i basta.
sarast ja nie chciałem Cię dotknąć, nie rozumiesz moich intencji bo nie rozmawiamy twarzą w twarz tylko przez klawiaturę i pewnie odbierasz moje słowa jako zło.
Uważam że wiara wiąże się z określonym postepowaniem przez całe życie, a selektywne wybieranie tego co akutalnie pasuje lub nie pasuje to hipokryzja. Będąc katolikiem nie zastanawiasz się czy pomóc. Nie taka jest istota wiary, chodzi o miłośc bliźniego, to o czym nauczał Jezus
Miłość cierpliwa jest,
łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi się pychą;
nie dopuszcza się bezwstydu,
nie szuka swego,
nie unosi się gniewem,
nie pamięta złego;
nie cieszy się z niesprawiedliwości,
lecz współweseli się z prawdą.
Wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokłada nadzieję,
wszystko przetrzyma.
Miłość nigdy nie ustaje
Nawet do obcych, do muzułmanów, do terrorystów.
czy mam rację?
będziesz tym niepoważnymi teoriami w Wielki Piątek denerwował i do agresji zmuszał. nie widzicie zagrożeń ??? szkoda. przyjedz cwaniaczku do GUBINA zaprowadzę cię do obozu dla uchodzców i jak zobaczysz komu chcesz pomagać a pro. po :pewno i tak byś złamanej złotówki na ten cel nie wydał : to bys zmienił szybciutko zdanie , stada młodych arabskich ogierów aż się grzeją . pewno was odwiedzą skoro tak zapraszacie. ,, powodzenia
nie zmuszam do agresji, ja zapraszam do dobra dla wszystkich ludzi.
jutro odbiór meka i trzeba wstac 3:10, dobrej nocy sarast.
pozdrów ziemię lubuską bo tęsknię okrutnie.
ach tą przedswiateczną atmosferą też na forum zawiało ;/
Androl nie widzę związku, wyjaśnij.
sarast ale nie tylko katolików tak na precyzje to trzebaby dodać protestantów, ateistów no i ostatnio prawosławnych.
giną niewinni ludzie z rąk głupoli.
Nie widzisz związku ?. Ty tylko w europie zauważasz zagrożenie faszyzmem ?. Zmień dane w tym równaniu !.
https://www.youtube.com/watch?v=94AyaIZD9Ws
ach tą przedswiateczną atmosferą też na forum zawiało ;/
Pamiętasz jarmark Bożonarodzeniowy 2016 r w Berlinie ?. Ja nie jestem pewien czy na Wielkanoc przybysze z południowego wschodu nie szykują podobnych "atrakcji"
http://fakty.interia.pl/swiat/news-egip … Id,2382712
zgubiliście już dawno swoją wiarę, została wam ramka bez obrazu.Nigdy nie spotkałem katolika a Wy jesteście zaprzeczeniem Katolika.
wstyd mi za Was.
ty żydzie nawet świąt nie uszanujesz tylko nawijasz jacy to katolicy źli jak przyjdą muzułmany to żydom i lewakom pierwsze głowy spadną,jak jesteś taki miłosierny to nadstawiaj swojego karku jak chcę żyć i walczyć dla Polski i prawdziwych Polaków
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » ZAGROŻENIA
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo