261

Odp: ZAGROŻENIA

https://www.youtube.com/watch?v=jFVZG8_7OX4

262 Ostatnio edytowany przez sarast (2017-04-13 19:52:23)

dzięki Sławek  ł  dreszcze po skórze !!!... mocna rzecz , !!!

Leszek   dla kolegów'

263

buahahaha ale debil, szkoda ze nie wspomniał o niemieckich noblistach. Żal.pl

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

264

do k..y nędzy co od roku mówiłem teraz w ciągu 20 lat może wcześniej dojdzie do wojny domowej w europie i rusek wkroczy pod pretekstem obrony rdzennych europejczyków albo będziemy żyć między muzułmanami a komunistami.

265

no niestety, ale sie mylisz, moim zdaniem to kwestia 21 lat wink

mdw

266

Fenol napisał/a:

buahahaha ale debil, szkoda ze nie wspomniał o niemieckich noblistach. Żal.pl

może i nie orzeł ? ale "buahahaha" ?
http://sport.interia.pl/raporty/raport- … Id,2381948

267

za mało katolików zginęło w europie, jeszcze za mało ,!!!! żebyśmy zrozumieli ze ta otwartość na ludzi z innej kultury będzie nas europejczyków drogo kosztowało na zawsze bo się tych wrogów nigdy nie pozbędziemy , !!

Leszek   dla kolegów'

268

no wiesz co? myślałem że kochasz bliźniego swego ja siebie samego.
co z naukami Jana Pawła II?
zgubiliście już dawno swoją wiarę, została wam ramka bez obrazu.

Nigdy nie spotkałem katolika a Wy jesteście zaprzeczeniem Katolika.
wstyd mi za Was.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

269

No to kolego Fenol przeczytaj sobie co masz w każdym swoim poście pod kreską. Według Ciebie te wszystkie zamachy to tylko wybryki młodych łobuziaków, bliźnich z bliskiego wschodu.  Żal mi Ciebie.

270

za mało katolików zginęło w europie, jeszcze za mało

Co dzień ginie tysiące katolików z rąk katolików.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

271

Piotrfire napisał/a:

za mało katolików zginęło w europie, jeszcze za mało

Co dzień ginie tysiące katolików z rąk katolików.

masz z katolikami  problem ale to twój kłopot  !  ciekawym czy dom swój szeroko otworzysz na przyjęcie kozo,,,,,ów .  ale pewno tak ! jeszcze trochę wróci twoja opcja polityczna to  się dowiemy jakiś szczęśliwy   !!!!

Leszek   dla kolegów'

272 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-04-14 22:58:32)

Androl nie widzę związku, wyjaśnij.
sarast ale nie tylko katolików tak na precyzje to trzebaby dodać protestantów, ateistów no i ostatnio prawosławnych.
giną niewinni ludzie z rąk głupoli.

273

Fenol napisał/a:

wstyd mi za Was.

weż się chłopaku odpier... sobie mordki katolikami przestań wycierać !  każdy powód dla takich jak ty żeby się czepiać katolików jak nie rozdróżniasz pomocy bliżniemu z robieniem ludzi w hu... pod płaszczykiem  imigracji toś panie kiep i basta.

Leszek   dla kolegów'

274 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-04-14 23:06:31)

sarast ja nie chciałem Cię dotknąć, nie rozumiesz moich intencji bo nie rozmawiamy twarzą w twarz tylko przez klawiaturę i pewnie odbierasz moje słowa jako zło.

Uważam że wiara wiąże się z określonym postepowaniem przez całe życie, a selektywne wybieranie tego co akutalnie pasuje lub nie pasuje to hipokryzja. Będąc katolikiem nie zastanawiasz się czy pomóc. Nie taka jest istota wiary, chodzi o miłośc bliźniego, to o czym nauczał Jezus

Miłość cierpliwa jest,
łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi się pychą;
nie dopuszcza się bezwstydu,
nie szuka swego,
nie unosi się gniewem,
nie pamięta złego;
nie cieszy się z niesprawiedliwości,
lecz współweseli się z prawdą.
Wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokłada nadzieję,
wszystko przetrzyma.
Miłość nigdy nie ustaje

Nawet do obcych, do muzułmanów, do terrorystów.
czy mam rację?

275 Ostatnio edytowany przez sarast (2017-04-14 23:12:07)

będziesz tym niepoważnymi teoriami w Wielki Piątek denerwował i do agresji zmuszał.  nie widzicie zagrożeń ??? szkoda. przyjedz cwaniaczku do GUBINA zaprowadzę cię do obozu dla uchodzców i jak zobaczysz komu chcesz pomagać a pro. po  :pewno i tak byś złamanej złotówki na ten cel nie wydał : to bys zmienił szybciutko zdanie  , stada młodych arabskich ogierów aż się grzeją . pewno was odwiedzą skoro tak zapraszacie.  ,, powodzenia

Leszek   dla kolegów'

276 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-04-14 23:09:08)

nie zmuszam do agresji, ja zapraszam do dobra dla wszystkich ludzi.

jutro odbiór meka i trzeba wstac 3:10, dobrej nocy sarast.
pozdrów ziemię lubuską bo tęsknię okrutnie.

277

ach tą przedswiateczną atmosferą też na forum zawiało ;/

mdw

278 Ostatnio edytowany przez androl (2017-04-15 09:48:20)

Fenol napisał/a:

Androl nie widzę związku, wyjaśnij.
sarast ale nie tylko katolików tak na precyzje to trzebaby dodać protestantów, ateistów no i ostatnio prawosławnych.
giną niewinni ludzie z rąk głupoli.

Nie widzisz związku ?. Ty tylko w europie zauważasz zagrożenie faszyzmem ?. Zmień dane w tym równaniu !.
https://www.youtube.com/watch?v=94AyaIZD9Ws

279 Ostatnio edytowany przez androl (2017-04-15 09:11:05)

yokoslaw napisał/a:

ach tą przedswiateczną atmosferą też na forum zawiało ;/

Pamiętasz jarmark Bożonarodzeniowy 2016 r w Berlinie ?. Ja nie jestem pewien czy na Wielkanoc przybysze z południowego wschodu nie szykują podobnych "atrakcji"
http://fakty.interia.pl/swiat/news-egip … Id,2382712

280

Fenol napisał/a:

wstyd mi za Was.

ty żydzie nawet świąt nie uszanujesz tylko nawijasz jacy to katolicy źli jak przyjdą muzułmany to żydom i lewakom pierwsze głowy spadną,jak jesteś taki miłosierny to nadstawiaj swojego karku jak chcę żyć i walczyć dla Polski i prawdziwych Polaków