Odp: Problem z podnośnikiem.
Tak. W dół ciśnie tak że ciągnik można podnieść do góry tylko do poziomu ramion.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z podnośnikiem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak. W dół ciśnie tak że ciągnik można podnieść do góry tylko do poziomu ramion.
może to tylko kwestia dźwigienek i pokrętełek w kabinie??
Sprawdź sworzeń blokady podnośnika , często pierścień zabezpieczający pęka na nim i sworzeń blokady się wysuwa wadząc o obudowę podnośnika przy podnoszeniu .
W obudowie podnośnika pod ramionami masz dwa broki wybij je i zobacz czy sworzeń nie jest wysunięty . Na 99% tak .
Kamil 2610 A Te Brochy Nie Wlecą Do Środka Podnośnika Przy Wybijaniu?
Podaj Nr Tel. Do Siebie Bo Chciałbym Dopytać O Szczegóły, Jeżeli Możesz..
Chyba najlepiej będzie i tak ściągnąć plecak bo trzeba ten sworzeń zabezpieczyć śruba
512 976 867
Panowie szybko podnośnik cały korpus od 303 pasuje do 323 bo mi siłownik rozerwał mocowanie tak zwane panewki jak moge to nazwać
Pasuje.
Bóg zapłać kupiłem całość (cały korpus .siłownik) za 300zl
Witam panowie mam wyjętą pompę i rozdzielacz, ręcznie podniosłem ramiona do góry i teraz nie mogę ich opuścić co mogło się stać czy tak ma być czy coś sie stało. Pozdrawiam i z góry dziękuje za szybką odpowiedz.
mógł ci wypaść ten drąg co popycha siłownik ramiona nie wiem czy nie powinien być zabezpieczony ale mogło się tak stać
Dzięki za chęci, ale problem już rozwiązany. Okazało się że ta dzwignia za fotelem jest blokadę podnośnika w skrajnej podniesionej pozycji. pozdrawiam.
zablokowałeś podnośnik i nie widziałeś tego hehe no nic zdarza się też tak kiedyś miałem jak zapomniałem o niej i nie mogłem opuścić podnośnika do góry dygał lekko a w dół nic i po chwili sie skapnąłem ze zablokowany
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z podnośnikiem.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo