Odp: Fastrac JCB wszystko o nim
mpopis i jak jesteś z niego zadowolony? Na ilu hektarach pracuje u Ciebie i jaki masz sprzęt do niego?
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Fastrac JCB wszystko o nim
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mpopis i jak jesteś z niego zadowolony? Na ilu hektarach pracuje u Ciebie i jaki masz sprzęt do niego?
Chodzi z wszystkim z czym potrzeba. Transport, obornik z HTS TO-88, rozsiewacz piast 5ton, prasa rolująca, kosiarki czołowa i boczna, talerzówka 4m, brony 8 polowe, pług do odśnieżania... Mam go już 5 lat, szykuje mu się remont silnika ( tuleje i tłoki), ale od początku miał przedmuchy do skrzyni. Jestem zadowolony i jeśli będę miał kupować następny mocny traktor to będzie fastrac.
Mój też dmucha odmą ale rocznie nie dolewam więcej ja 5l. oleju i dlatego jeszcze trochę pochodzi ,a marzy mi się też taki jak twój albo i mniejszy do lekkich prac typu kosiarka ,opryskiwacz .Mam do pana pytanie czy w czołowej kosiarce kamienie nie wybijają szyb?
Jeszcze nie straciłem szyby, ale ma tylne boczne pęknięte ( pamiątka po angolach, skąd przyjechał). Wydaje mi się, że tylna kosiarka jest równie niebezpieczna.
Ładna sztuka
a co on taki tani ? niecałe 30 koła na nasze wychodzi...
Bo to ściema popatrz na ogłoszenie żadnego telefonu.
właśnie zauważyłem ,że on się ogłasza z różnymi tanimi ciągnikami a za każdym razem inna lokalizacja i brak nr.
napisz do niego a dostaniesz meil zwrotny że ciągnik jest w anglii i prześlij mu kase a on ci ciągnik wylśle haha a jak mu napiszesz że masz znajomego w tych okolicahc i odbierze ciągnik na miejscu i sam sobie transport załatwisz to temat się kończy lub ponownie ten sam przychodzi
z "nocnego sklepu"
tu coś idealnego dla mnie ... Jak mi przetarg na ziemię nie wyjdzie, to może się nim zainteresuję http://otomoto.pl/jcb-fastrac-2135-fast … 89918.html
mpopis, koseś - co o nim sądzicie ??
Ze zdjęć nie wiele można wywnioskować poza tym że częściowo malowany .
A ilel w nich wytrzyma np silnik i przekładnia do pierwszej typowej naprawy głównej? Czy taki co ma 7-8 tys mth to jeszcze pochodzi czy raczej już mu się coś szykuje?
to jest wielka niewiadoma bo zależy kto ten ciągnik eksploatował, trzeba dokładnie wszystko obejrzeć, zwykle jak z wierzchu jest nie szanowany to o resztę czyli silnik , skrzynię itp też pewnie nie dbał, ale to są bardzo dobre ciągniki i jeśli był prawidłowo eksploatowany to myślę że drugie tyle co napisałeś śmiało pochodzi
Dziś załapałem się na małe zielone agroszoł szkoda że na koniec ale zawsze a mianowicie mpopis kosił trawę JCB i powiem że fajne wrażenie z jaką szybkością on to robi,ten ciągnik poruszał się szybciej w pracy niż nie jeden po ulicy teraz kumam dlaczego ich użytkownicy są nimi zachwyceni.Więcej komentować nie trzeba bo i po co to trzeba zobaczyć.
A jaka kosiarka współpracowała?
samasz kdt260
Ja do ursusa podpinam deutz 3,2m bo do fastraca nie mam odwagi ze względu na często tracone szyby ;(
Mam okazje kupic Fastracka JCB 1125 4WS z 1999r, przebieg około 7500 mtg.Poszę o jakies informacje na ten temat. Będzie pracowal z przyczepa do zrywki drzewa ktora ma zamontowany HDS ( wywoz drzewa z lasu). Nie ma zaczepu do przyczep tylko hak + wymienny zaczep dolny ( gdzie mogę dostać taki zaczep aby moc podczepić zwykla przyczepe ). Dziekuje
Posiada instrukcje obsługi w j. angielskim. Jestem również zainteresowany zakupem ( jeżeli istnieje ) ksiazka serwisowa do konserwacji ( kiedy co wymieniac, po ilu mtg ).
Dziekuje
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Fastrac JCB wszystko o nim
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo