Odp: zima zla....
-13 i 5cm śniegu gdzie nie gdzie 1cm lub wcale
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » zima zla....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
-13 i 5cm śniegu gdzie nie gdzie 1cm lub wcale
u mnie i -16 rano było a śniegu około pół metra
Minionej nocy -19 poprzedniej -18,dobrze że snieg na 10-15 cm
u mnie o 5 rano był -22 troche się zdiwiłem myślałem że termometr nawalił dobrze że sporo śniegu to ożminy wytrzymają
3:30 minus 21 stopni dobrze że jest śnieg
No to u mnie normalnie Afryka aby -7 o szóstej rano
a u mnie teraz od południa się z dachu woda leje i śnieg znika w oczach a od północy -2
Minus 12 rano tezaz zero i słoneczko na przemian z chmurami to już ostatnie podrygi zimy po niedzieli wiosna tylko której niedzieli
u mnie -14 nad ranem było, ale śnieg jest na szczęście
Dzisjaj w nocy ma też mrozić nieżle
u mnie w nocy było - 12 a śniegu jak na lekarstwo. Dziś słońce w dzień sporo stopiło jak domrozi znów nad ranem pewnie będzie kiepsko.
panowie jedno chodzi mi po głowie a co jeśli w tym roku zima się jakims dziwnym trafem przeciągnie hmm do połowy kwietnia ?
to będziemy siać w maju
Śniegu 10 cm a w dzień słoneczko grzeje i śnieg znika powoli, niestety w nocy nawet do -10.
Krzychu żebyś się nie zdziwił iż twe słowa się ziszczą, ale oby nie
panowie wybaczcie mi czasem moje brednie. jestem po paru głębszych.... w kwietniu długość dnia jest o wiele większa niż w marcu wiec więcej tego ciepła słonecznego dociera do kuli ziemskiej stad zima siłą rzeczy musi ustąpić
Dziś w radiu mówili że wiosna zanika i za kilka lat zniknie całkowicie... zima będzie do maja a w maju od razu upały...
Zaczyna u mnie robić się zimowo, ciekawe na jak długo?
No u nas z rana troche śniegu z deszczem. Teraz 5 na plusie. Przez najbliższe 2 tyg ma być czarno i/lekko przy zerze
Zima w tym roku to nas w jajo robi jak nic, deszcz i +3 o zgrozo porzeczka ma nabrzmiałe pąki ... na pole nie chodzę już bo i nie dojdę .
a u nas sucho jak diabli .. . w rowie sucho a z dren pustka ... niech popada bo wiosna będize sucha
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » zima zla....
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo