261

Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!

Panowie na sprzedaż mam rozsiewacz nawozu Kverneland Vicon rotoflow rsm 1600 kg,24 metry,rocznik 2004,dla kolegów z forum dobra cena.696364854

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

262

jaka cena?

263

5000 zl.

264

mam na sprzedanie niedurzy srutownik walcowy po wymianie łożysk i walców bez silnika jak by ktoś był zainteresowany pisać na       krzysztof.mielczarek@poczta.fm    robiłem go dla siebie ale coś mi sie odwidziało i zakupiłem srótownik z mieszalnikiem

265

Mam do sprzedania pług B-201/6 stan bdb nowe lemiesze, odkładnie i inne elementy pługa bdb,zakładać i orać"na razie chyba śnieg" polecam

266 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2013-03-25 23:18:24)

Bendek napisał/a:

-Przyczepa Pottinger Trend
-Opryskiwacz Holder 650/10
-Żmijki do zboża 3,8; 4; 7m
-Siewnik Saxonia/ Fortschritt
-Siewnik Saxonia czerwony- ścieżki, znaczniki, grabki
-Rozsiewacz Accord
-Przetrząsacz Krone 640/6
-Zgrabiarka Fella TS 325

Interesowała by mnie zmijka 8 metrow. mógblyś napisać co jak, srednica i cena?

mdw

267

Zmijka 7 metrów Pom- Agustów cena 1500zł z silnikiem świder i rura ok, średnica około 10cm.

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

268

Troche za mała jak dla mnie. 8 m potrzebuje i średnice  z 15

mdw

269

Bendek napisał/a:

Zmijka 7 metrów Pom- Agustów cena 1500zł z silnikiem świder i rura ok, średnica około 10cm.

Można zdjęcia do podglądu? Masz może na zbyciu przystawkę do kukurydzy 5 rzędową z docinaczem ?

270

Bendek napisał/a:

kurde szukałem takiej,  troche daleko mam do ciebie i kaska się z lekka rozeszła.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

271

Widzę że jesteście cierpliwi aby setką rozładowywać chyba że do śrutownika!

272

Mam jedną setkę 6 m tydzień temu ładowałem tira pszenicy z zegarkiem na ręku wyszła nam wydajność ok 14 ton na godzinę więc nie wiem na co narzekasz.

273

Błażej pod jakim kątem pracowała ?????

274

Była włożona do bina w ten właz ale tak na oko to ci nie powiem pod jakim kątem ona pracowała. Kierowca sam się dziwił że tak ona daje. Kąt nie był mały bo brała z samego dna a tir to tak niski nie jest.

275

może 45 stopni ...  ale  może masz większe obroty ...  na ślimaku ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

276 Ostatnio edytowany przez bamreras (2013-03-26 22:05:59)

z jednej strony silnik napędzał a z drugiej Błażej1694 pomagał...  big_smile
A ja to do zasypywania wagi w paszarni potrzebuje...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

277

Foto gdzies na tablicy...

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

278

Błażej - jakaś magiczna żmijka Ci się trafiła. Ja używam żmijki 6 m, 140 mm , kąt ok 45 stopni - wydajność ok 10 ton/h.

279

Ja używam 150 i mogło by być lepiej a 100 w godzinę 14 ton to trzeba ją opatentować bo jeszcze żaden producent takiej wydajnej nie wymyślił. Znajomy co u niego koszę widział u mnie jak pracuje i powiedział że takiej żarłocznej nie potrzebuje a namawiałem go na 140 ale kupił 120 i powiem że to duża porażka bo ma teraz wąskie gardło w gospodarstwie i musi sypać luzem a potem przewozi na magazyn aby kombajn nie stał w polu.

280

ja mam 140 w pionie i szału nie robi
smile  po skosie   troszke lepiej  ale....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile