Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!
Panowie na sprzedaż mam rozsiewacz nawozu Kverneland Vicon rotoflow rsm 1600 kg,24 metry,rocznik 2004,dla kolegów z forum dobra cena.696364854
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie na sprzedaż mam rozsiewacz nawozu Kverneland Vicon rotoflow rsm 1600 kg,24 metry,rocznik 2004,dla kolegów z forum dobra cena.696364854
jaka cena?
5000 zl.
mam na sprzedanie niedurzy srutownik walcowy po wymianie łożysk i walców bez silnika jak by ktoś był zainteresowany pisać na krzysztof.mielczarek@poczta.fm robiłem go dla siebie ale coś mi sie odwidziało i zakupiłem srótownik z mieszalnikiem
Mam do sprzedania pług B-201/6 stan bdb nowe lemiesze, odkładnie i inne elementy pługa bdb,zakładać i orać"na razie chyba śnieg" polecam
-Przyczepa Pottinger Trend
-Opryskiwacz Holder 650/10
-Żmijki do zboża 3,8; 4; 7m
-Siewnik Saxonia/ Fortschritt
-Siewnik Saxonia czerwony- ścieżki, znaczniki, grabki
-Rozsiewacz Accord
-Przetrząsacz Krone 640/6
-Zgrabiarka Fella TS 325
Interesowała by mnie zmijka 8 metrow. mógblyś napisać co jak, srednica i cena?
Zmijka 7 metrów Pom- Agustów cena 1500zł z silnikiem świder i rura ok, średnica około 10cm.
Troche za mała jak dla mnie. 8 m potrzebuje i średnice z 15
Zmijka 7 metrów Pom- Agustów cena 1500zł z silnikiem świder i rura ok, średnica około 10cm.
Można zdjęcia do podglądu? Masz może na zbyciu przystawkę do kukurydzy 5 rzędową z docinaczem ?
kurde szukałem takiej, troche daleko mam do ciebie i kaska się z lekka rozeszła.
Widzę że jesteście cierpliwi aby setką rozładowywać chyba że do śrutownika!
Mam jedną setkę 6 m tydzień temu ładowałem tira pszenicy z zegarkiem na ręku wyszła nam wydajność ok 14 ton na godzinę więc nie wiem na co narzekasz.
Błażej pod jakim kątem pracowała ?????
Była włożona do bina w ten właz ale tak na oko to ci nie powiem pod jakim kątem ona pracowała. Kierowca sam się dziwił że tak ona daje. Kąt nie był mały bo brała z samego dna a tir to tak niski nie jest.
może 45 stopni ... ale może masz większe obroty ... na ślimaku ...
z jednej strony silnik napędzał a z drugiej Błażej1694 pomagał...
A ja to do zasypywania wagi w paszarni potrzebuje...
Foto gdzies na tablicy...
Błażej - jakaś magiczna żmijka Ci się trafiła. Ja używam żmijki 6 m, 140 mm , kąt ok 45 stopni - wydajność ok 10 ton/h.
Ja używam 150 i mogło by być lepiej a 100 w godzinę 14 ton to trzeba ją opatentować bo jeszcze żaden producent takiej wydajnej nie wymyślił. Znajomy co u niego koszę widział u mnie jak pracuje i powiedział że takiej żarłocznej nie potrzebuje a namawiałem go na 140 ale kupił 120 i powiem że to duża porażka bo ma teraz wąskie gardło w gospodarstwie i musi sypać luzem a potem przewozi na magazyn aby kombajn nie stał w polu.
ja mam 140 w pionie i szału nie robi
po skosie troszke lepiej ale....
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » sprzedam maszyny rolnicze!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo