Odp: GG FORUMOWE
i gitara LOgo się podoba
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i gitara LOgo się podoba
A ile synek ma lat? Bo miałem krytykować a sobie odpuszczę jesli to robił małolat
Wspomnę tylko ze jakieś 2 lata temu chciałem to zmienić i g z tego wyszło nie miałem poparcia, a tu taka zmiana bez konsultacji.... :nooo: . Nie ładnie. Mogłeś chociaż zagadać a potem zrobić po swojemu.:/
Nie wytrzymam jak nie powiem
Generalnie ładnie.
Choć przydały by się komatyczne zmiany. :hmmm:
Maszyny, ciut bliżej tłoka i lekko powiększyć
no i tło jest zbyt rozmyte.
Napis bomba. :brawo:
Kombajn w wersji angielskiej?
No ale czternastka w lustrzanym odbiciu...
Powiało wiosno czyli świeżością ja jestem na tak zmiany są potrzebne.
Mi tam się podoba to nowe logo, ale jednak tą rurę wysypu by się przydało "dorobić"
No nie ma co kręcić nosem wygląda lepiej niż stare...
dokładnie nawet nie zwróciłem uwagi iż rura jest z drugiej wraz ze schodkami
logo super ale te kolory to takie trochę poniemieckie , skoro w tle trawa zielona no to maszyny moim zdaniem w kolorze oryginalnym (a broń Borze w czerwonym):D ale :brawo:
Czy ja na dobre forum trafiłem podoba się mi
Ja osobiście wolałem wersję bez maszyn
@Krzysiek, lat mam 18. Pamiętam też spór o logo 2 lata temu, ktoś robił swoje logo, potem ja zrobilem swoje trwaly spory, a logo zostalo stare.
http://fortschritt.p2a.pl/viewpoll.php?id=807
Tak, moje logo wygrało.
A w Marcu miało być rozstrzygnięcie, więc jest
:dance:
Jak by trochę więcej zieleni dodać i kombajn odwrócić
Ciekawa zmiana, stare logo się już trochę opatrzyło. Jak dla mnie to za dużo tego złota i brązu. Dla przełamania tego proponował bym zieloną 323 i 514.
Oj Scorpion Dobrze jest Jak prace nad ZT300?
Trwają trwają ale powoli, nie wiem czy do wiosennych prac się uporam bo od tygodnia walczę z drzewem, dyskówka leży rozebrana w drobny mak (czeka co najmniej na złożenia a może i ją trochę pomaluje) no i chciałem zrobić sprzęgło i przedni napęd przy Torpedo a w międzyczasie muszę postawić paszarnie a po tym przerobić stodołe pod byki ... A przy Forszu zrobiłem hamulce,najważniejszą elektrykę bo nie było ani kabelka, maska i błotniki leżą pomalowane a właśnie wróciłem od podkładowania kabiny ...
Tak więc jeszcze sporo roboty ale krok po kroku coraz bliżej końca
Złoty tłok jest złoty i taki ma być bo taki jest, reszta jest szara jak nasz marny żywot. Jestem za opcją Fryzomaniaka.
Nikt mnie nie pytał o wybór opcji, więc nie powinienem się w tej kwestii wypowiadać. Tak tylko mi się wymsknęło.
mi brakuje w tym 303 i za bardzo to wszystko brazowe
mi tez brakuje 303 ale bardziej to mi te kolory jakos nie pasuja. gdyby sprzety stały na zielonym a nie na brazowym byłoby ok
panowie jak tam ? kichy wykręcone ? uwędzone a jaja zrobione? no to zdrowych świąt :beer:
Tia, jak ja nie cierpię tego zamieszania tylko cie przeganiają . No wesołych i spokojnych świąt :beer: . Ktoś lepił zajączka bo pogoda sprzyja ?
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo