Odp: To na początek ja
niech twój znajomek wyreguluje (wyremontuje) silnik i wtedy niech się wypowiada albo niech dowie się ile pali U1224
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » To na początek ja
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niech twój znajomek wyreguluje (wyremontuje) silnik i wtedy niech się wypowiada albo niech dowie się ile pali U1224
a ja dziś kupiłem do swojego 323 sieczkarnie dwurzedowa do kukurydzy mengele shg 25 na podnośnikma co dzwigac ciekawe jak pójdzie w kukurydze?
pójdzie dobrze heheh jak nie to sprzedaż i kupisz odemnie jednożędową heheh
chyba troszke mało powietrza masz w kole przy pługu a tak poza tym to prosze byś porobił dokładne foty wydechy i wstawił do działu zrób to sam z góry dzięki
fotka jest w allegro i inne 323 138km
ale chodzi mi o dokładne fotki wydechu tzn mocowanie do kabiny między kabiną a kolektorem itp już Cię o to prosiłem
postaram zrobić je jutro ale jesteś świadom że ja mam silnik Leiland ?
tak to nie robi większej różnicy chodzi o rozwiązania mocowania itp
koses a tak z czystej ciekawosci na jakim biegu ciagasz ten pług ??:|
jedynka szosowa
Ładny !
Dzieki :-)
tak zakończyła sie wczoraj orka okazało sie ze pod ziemia woda wymyła dziurę i ciągnik sie zapadł www.fotosik.pl][/url]
ojjjjjjjj
no to tylko pogratulowac takiego sprzetu piekny i jak sie sprawuje musisz przebronowac pole przed siewem czy za razem pieknie sie uprawia:D
wiosną to tylko nawóz i jazda tym składem a tak wogóle to był agregat kupiony jako zawieszany a ja dorobiłem sprzęg do siewnika i cały układ jezdny oraz zaczep podobny do tego co mają opryskiwacze krukowiak a pole to po nim jest równe jak stół
Koseś a masz może tabele wysiewu do tego siewnika bo też mam saxonie byłbym bardzo wdzięczny
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » To na początek ja
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo