501

Odp: Wiosna 2013

Zgadza się Bombay,urosła -ale wykłosić się nie dała rady,musiał ją dość gęsto zasiać albo sama się tak rozkrzewiła przez to że się nie wykłosiła,bo łan był gęstwina.Skosił to facet w lipcu    i zakisił.

Wegług prognoz od połowy kwietnia od razu po kilkanascie na plusie. Jak rusza śniegi to Polska będzie pływac...

503

wg mnie to  wiosna leci w kulki ...   ziemia zamarznięta  wiec jak by się zaczeło topić to bedziemy dosłownie pływać .. a zbiorniki  wodne nie puszczają teraz wody tylko puszcza jak już będzie po fakcie ...  paranoja

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

504

wiosna to czeka jak i rolnicy.... na dopłaty big_smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

505

jest jeden pozytwy późnej wiosny, prawdopodobnie uda mi sie pójśc na pielgrzymke. w zeszłym roku groszek mi przeszkodził siałem go 20 kwietnia jako ostatni rzut, a piewrszy był 15 marca, w tym roku tez mam byc na ostatni rzut, a jeszcze siewy sie nie zaczeły

Rolnik z powołania:-)

506

Pajej  wiem że to nie ten wątek ale co ci to daje ?  poza bólem w nogach ?  i kaca z rana

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

507

duzo by mowić napisze ci na pw zeby nie zasmiecac watku

508

Pajej jako kawaler to pewnie z powodu młodych dziewczyn idzie wink Oby tylko nie szukał tam żony ,bo jak trafi na taką co był kilka razy już na pielgrzymce ........

509

Koses co nasz do dziewczyn "pielgrzymkowych"

510

Inni wiosnę witają  na swój  sposób  a Pajej w taki  nie widzę w tym cokolwiek zdrożnego a wrecz przeciwnie trzeba mieć zaparcie by ruszyć w taką pielgrzymkę.

511

moja znajoma poszła raz na pielgrzymkę w intencji zdania matury, to ją wyruch**i więc różnie to bywa wink

512

Ale chyba sie nie broniła

mdw

513

Opierała sie.........o drzewo

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

514

jak suka nie da pies nie weźmie...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

515

Dobra panowie to jest temat o wiosnie a nie o ru*****u heh. A znajomy mial byc ksiedzem i poszedl na pielgrzymke i spotkal jakas dziewczyne co miala byc siostra zakonna a teraz sa malzenstwem i maja dzieci wiec nie wiadomo co komu jest pisane. Pewnie w tym roku to siew bedzie i w niedziele bo bardzo malo czasu bedzie a znoiwa potem wyjda gdzie przed wrzesniem. Masakra.

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

516

jak to czytam to mi "buziek" brakuje by wyrazić co czuje:lol::lol::lol::lol:

517

a cholera ją wie o co się opierała big_smile ale jak opowiadała to na niezadowoloną nie wyglądała tongue

518

Niedługo zamiast tasiemca pamiętnik z wakacji zaczną puszczać pamiętnik z pielgrzymki. Ja co roku biorę pielgrzymów na noc jak się w mojej parafii zatrzymują. Czasem idą naprawdę fajne kobitki wink A co do wiosny to u mnie w dzień +2 i powoli śnieg znika, nawet dziś kropił deszcz.

519

gdzie jest wątek MARKAP forsz idzie do huty

520

http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=3207