Odp: Wiosna 2013
Zgadza się Bombay,urosła -ale wykłosić się nie dała rady,musiał ją dość gęsto zasiać albo sama się tak rozkrzewiła przez to że się nie wykłosiła,bo łan był gęstwina.Skosił to facet w lipcu i zakisił.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2013
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 80 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zgadza się Bombay,urosła -ale wykłosić się nie dała rady,musiał ją dość gęsto zasiać albo sama się tak rozkrzewiła przez to że się nie wykłosiła,bo łan był gęstwina.Skosił to facet w lipcu i zakisił.
Wegług prognoz od połowy kwietnia od razu po kilkanascie na plusie. Jak rusza śniegi to Polska będzie pływac...
wg mnie to wiosna leci w kulki ... ziemia zamarznięta wiec jak by się zaczeło topić to bedziemy dosłownie pływać .. a zbiorniki wodne nie puszczają teraz wody tylko puszcza jak już będzie po fakcie ... paranoja
wiosna to czeka jak i rolnicy.... na dopłaty
jest jeden pozytwy późnej wiosny, prawdopodobnie uda mi sie pójśc na pielgrzymke. w zeszłym roku groszek mi przeszkodził siałem go 20 kwietnia jako ostatni rzut, a piewrszy był 15 marca, w tym roku tez mam byc na ostatni rzut, a jeszcze siewy sie nie zaczeły
Pajej wiem że to nie ten wątek ale co ci to daje ? poza bólem w nogach ? i kaca z rana
duzo by mowić napisze ci na pw zeby nie zasmiecac watku
Pajej jako kawaler to pewnie z powodu młodych dziewczyn idzie Oby tylko nie szukał tam żony ,bo jak trafi na taką co był kilka razy już na pielgrzymce ........
Koses co nasz do dziewczyn "pielgrzymkowych"
Inni wiosnę witają na swój sposób a Pajej w taki nie widzę w tym cokolwiek zdrożnego a wrecz przeciwnie trzeba mieć zaparcie by ruszyć w taką pielgrzymkę.
moja znajoma poszła raz na pielgrzymkę w intencji zdania matury, to ją wyruch**i więc różnie to bywa
Ale chyba sie nie broniła
Opierała sie.........o drzewo
jak suka nie da pies nie weźmie...
Dobra panowie to jest temat o wiosnie a nie o ru*****u heh. A znajomy mial byc ksiedzem i poszedl na pielgrzymke i spotkal jakas dziewczyne co miala byc siostra zakonna a teraz sa malzenstwem i maja dzieci wiec nie wiadomo co komu jest pisane. Pewnie w tym roku to siew bedzie i w niedziele bo bardzo malo czasu bedzie a znoiwa potem wyjda gdzie przed wrzesniem. Masakra.
jak to czytam to mi "buziek" brakuje by wyrazić co czuje:lol::lol::lol::lol:
a cholera ją wie o co się opierała ale jak opowiadała to na niezadowoloną nie wyglądała
Niedługo zamiast tasiemca pamiętnik z wakacji zaczną puszczać pamiętnik z pielgrzymki. Ja co roku biorę pielgrzymów na noc jak się w mojej parafii zatrzymują. Czasem idą naprawdę fajne kobitki A co do wiosny to u mnie w dzień +2 i powoli śnieg znika, nawet dziś kropił deszcz.
gdzie jest wątek MARKAP forsz idzie do huty
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=3207
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 80 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2013
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo