21

Odp: prawnicy/lekarze/rachunki od 2010?

Popieram opinię kosesia

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

22 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2013-04-05 13:12:39)

To mój problem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori
Paskuda twarda jest !
Walczę przeszło 3 lata z tym .

Jeśli  doktorek pomoże to warto chyba wydać te kasę ? Jak nie to do widzenia i tyle cool

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

23

Sebastian jeśli dokucza Ci helicobacter to pomyliłeś lekarzy. Zasuwaj do ogólnego po skierowanie na badania (krew, mocz, wymaz) i z wynikami po odpowiednie leki najlepiej do dobrego gastrologa. Nie chce Cię martwić ale bakteria bardzo ciężka do wyleczenia i po jej zaleczeniu bardzo duże szanse na powrót.

gg 5118068

24

Przepraszam za  mój post, nie pomyślałem że to taka poważna sprawa.

25

To chyba do Warszawy muszę zasuwać  ... hmm  Bo  lekarze  z Przasnysza / Ciechanowa  to mnie prochami wykończą prędzej jak ta  bakteria !

26

Sebastian przecież on nie ma żadnej specjalizacji, albo ma taką która nijak się ma do chorób które próbuje leczyć, wtedy ją ukrywa bo nikt by do niego się nie zgłosił.

27

Spoko   chłopaki , myślicie że ja w niego tak uwierzyłem ? Też jestem sceptyczny co do tych metod . Pojechałem tam z czystej ciekawości .  Chciałem zobaczyć jak ten proceder  wygląda z bliska . Bo jak nie spróbujesz to się nie przekonasz prawda ?  Jeśli nie odezwę się w ciągu najbliższych 7  dni  to znaczy że  kuracja  pomogła...  Pomogła  za  bardzo ... smile