Odp: prawnicy/lekarze/rachunki od 2010?
Popieram opinię kosesia
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » prawnicy/lekarze/rachunki od 2010?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Popieram opinię kosesia
To mój problem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori
Paskuda twarda jest !
Walczę przeszło 3 lata z tym .
Jeśli doktorek pomoże to warto chyba wydać te kasę ? Jak nie to do widzenia i tyle
Sebastian jeśli dokucza Ci helicobacter to pomyliłeś lekarzy. Zasuwaj do ogólnego po skierowanie na badania (krew, mocz, wymaz) i z wynikami po odpowiednie leki najlepiej do dobrego gastrologa. Nie chce Cię martwić ale bakteria bardzo ciężka do wyleczenia i po jej zaleczeniu bardzo duże szanse na powrót.
Przepraszam za mój post, nie pomyślałem że to taka poważna sprawa.
To chyba do Warszawy muszę zasuwać ... Bo lekarze z Przasnysza / Ciechanowa to mnie prochami wykończą prędzej jak ta bakteria !
Sebastian przecież on nie ma żadnej specjalizacji, albo ma taką która nijak się ma do chorób które próbuje leczyć, wtedy ją ukrywa bo nikt by do niego się nie zgłosił.
Spoko chłopaki , myślicie że ja w niego tak uwierzyłem ? Też jestem sceptyczny co do tych metod . Pojechałem tam z czystej ciekawości . Chciałem zobaczyć jak ten proceder wygląda z bliska . Bo jak nie spróbujesz to się nie przekonasz prawda ? Jeśli nie odezwę się w ciągu najbliższych 7 dni to znaczy że kuracja pomogła... Pomogła za bardzo ...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » prawnicy/lekarze/rachunki od 2010?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo