Odp: Wiosna 2013
Dobra panowie to jest temat o wiosnie a nie o ru*****u heh. A znajomy mial byc ksiedzem i poszedl na pielgrzymke i spotkal jakas dziewczyne co miala byc siostra zakonna a teraz sa malzenstwem i maja dzieci wiec nie wiadomo co komu jest pisane. Pewnie w tym roku to siew bedzie i w niedziele bo bardzo malo czasu bedzie a znoiwa potem wyjda gdzie przed wrzesniem. Masakra.
Widzisz gdyby nie pielgrzymka to meczyłby sie w sutannie a kobita w zakonie wiec warto.
co do ruchania to w kazdym stadzie znajdzie sie czarna owca, jak mu to mowimy sa pielgrzymi i turysci.
Fruzomaniak dzięki ci za to ze przyjmujesz zawsze powtarzałem ze są dobrzy ludzie. a dlaczego warto chodzic? moze przedstawie to co wojtasowi napisałem
wiec tak moze bede wymieniał
1. poznaje sie mnóstwo ciekawych ludzi, wszyscy sa życzliwi itd nie tak jak w realu, posnałem wielu znajomych z którymi do dzis sie przyjaźnie
2. podczas wysiłku wydzielaja sie endorfiny, a jek jeszcze do tego dochodzi fajne towazystwo to jest tzw grupowa głupawka, wszyscy sie smieja zaryuja itd
3. na kilka dni ucieka sie od problemow, nie myslisz ze susza ci plony zabiera, ze rzad kantuje, idziesz i cieszysz sie życiem, dostajesz żarcie spanie czego trzeba wiecej
4. mozna sie pomodlić, choć to nie jest argumrnt dla ciebie
5. na pielgrzymce uczysz sie pokory, to czasem jest potrzebne
6. wybierz sie kiedys to zrozumiesz, bo tego trudno słowami opisac