Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Opryskiwacze » Opryskiwacz samojezdny
tomek1974 u kogo byłeś w damasławku??
A jak z atestem na taką "zmotę" ??
A jak z atestem na taką "zmotę" ??
Zasady ogólne może lepiej wypaść niż te FIRMOWE
koniec, a teraz do roboty
Cóż tylko podziwiać + leci
Dźwigni jak w promie kosmicznym
A jak prawnie można poruszać się takimi maszynami? Wystarczy prawo do jazdy B ? I czy nie trzeba rejestrować? Oczywiście plus leci, było potu włożone.
Panie Marku naprawdę kawał dobrej fachowej roboty, plus dla Pana
Plusika to już wcześniej koledze za niego dałem, jedna rzecz jednak mi troszeczkę nie pasuje, a mianowicie rozdzielacz w kabinie tu pasowałby elektryczny.
Made in Poland. Brakuje fotki od przodu, lusterek, nalepki z prędkością maksymalną. No i cholera wypadało by to jakoś nazwać.....
Marek powiedz co będzie następne? Bo jak patrzę na Twoją radosną twórczość to domyślam się że po około 5 minutach patrzenia na ten ukończony projekt i wypiciu połowy piwka poczułeś się nieswojo..... Tak ?
Ja pierdziu!!! Pisanie z takimi ludźmi jak ty na jednym forum to zaszczyt.
Mama nadzieję że nie długo będę mógł się pochwalić swoja konstrukcją. Czekam aż się tokarz uwinie. Oczywiście +
A jednak jest fotka z przodu..... :brawo:
jack u Łuczaka
Plusika to już wcześniej koledze za niego dałem, jedna rzecz jednak mi troszeczkę nie pasuje, a mianowicie rozdzielacz w kabinie tu pasowałby elektryczny.
bo tu jest ful automat ręczno-oczny :angel:
Kawał dobrej roboty. Szacunek.
mpopis a kiedy przyjdzie czas na kombajn zbożowy własnej produkcji? za opryskiwacz wielki plus
mam dobry kombajn i nie będę wyważał otwartych drzwi. Dużo bardziej kręci mnie robienie maszyn uprawowych i teraz na tapetę wchodzi talerzówka 6 metrów.
Respekt !
wyrazy uznania za to dzieło
Kawał bardzo dobrej roboty!
Super robota ,tylko czemu żeś pchał chemię do kabiny ,nie lepiej było zamontować elektro zawory i tylko kable do kabiny pociągnąc. Tak to zaleciało trochę prahistorią.
Forum Fortschritt i IFA » Opryskiwacze » Opryskiwacz samojezdny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo