561

Odp: Dopłaty

Dziek Scoda że wybrałeś moje konto ,a je zaraz je na Cypr wyślę .

562

Scoda tak czy tak,będziesz musiał teraz im zwrócić 360%.:P

563

Scoda no chyba to jest najlepszy żart prima- aprilisowy jaki dziś słyszałem big_smile

564 Ostatnio edytowany przez koseś (2013-04-01 18:11:23)

Zaraz zaraz to nie będę miał tej kasy :nie_wiem:

565

w takich przypadkach wypłacasz kasę i przepiasz pod pobliskim sklepem smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

566

scoda cicho siedź i się nie odzywaj ...

jutro nogi za pas i  do adwokata jak to prawnie jest big_smile

a czy to przypadkiem nie prima aprilis ?

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

567

scoda19 napisał/a:

Panowie dziś sprawdzam konto i okazuje się że przyszedł przelew z ARiMR ale kwota się nie zgadza jest prawie o 180% większa od razu zrobiłem przelew na inne konto tylko co teraz jak to jest w takich przypadkach czy miał ktoś już coś podobnego?

Oczywiście że żarcik.:)

568

Tylko z agencji to przeczytają  ,oni się na żartach nie znają smile i będzie jak w Alternatywy 4 z tym gościem co dostał mieszkanie a nie był na liście wink

569

No ja dostałem  na święta dopłatę,   zajączek przyniósł smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

570

a ja k*rwa jeszcze nie !!!

571

krzychu napisał/a:

a ja k*rwa jeszcze nie !!!

Krzychu cierpliwości .Przyjdzie  i na ciebie  czas .Wszyscy zdążą wydać a ty będziesz przy kasie.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

572

ja też nie mam i co mam zrobić -  najgorsze to że trzeba pożnjej  więcej placić,- paliwo na pewno będzie droższe?

573

dziś dostałem- kolejne odroczenie o miesiąc o wydaniu decyzji.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

574

Fenol napisał/a:

dziś dostałem- kolejne odroczenie o miesiąc o wydaniu decyzji.

Ja dostałem wczoraj.Co ciekawe miesiąc temu odroczyli ze względu na błędy formalne (kontroler sfotografował nową analizę gleby zamiast starej wg. której był robiony plan nawozowy),a teraz "ze względu na złożony charakter wniosku".

575

a co to jest plan nawozowy ??

576

Plan robisz jak jesteś w rolnośrodowiskowym programie, dotyczy rolnictwa zrównoważonego. Miałem wcześniej tylko poplony to nie robiłem. Z prób glebowych, a później trzeba wylicz ile azotu dostarczyć ile jest w glebie, żeby nie przekroczyć tam bodajże 150 czystego N. Oczywiście nie przekroczyć w papierach.

577

No i dziś przyszło pismo o odroczeniu wydania decyzji do 29.04.... ch*je j**ane !!!

578

ja rok temu dostałem 20 czerwca a szwagier 30czerwca . w tym roku też jak co roku miałem kontrole i jeszcze kasy niema ale nawozy kupiłem w styczniu i kase trzeba było wyłożyć

579

a dopłaty jeszcze niemaaaaaaaaaaaaa  a dzisiaj  już Leszno się kłaniaaaaaaa o materiał siewny za 2013r (czy to normalne ?)

580

Ja dostałem w zeszły piątek (już prawie niema)