Odp: GG FORUMOWE
Jeździłem kiedyś takim tydzień na próbę taksiarska wersja muł niesamowity na światłach w mieście zawsze byłem ostatni, taki urok automatu ze słabym silnikiem, aczkolwiek automaty mercedesa uchodzą za najtrwalsze.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeździłem kiedyś takim tydzień na próbę taksiarska wersja muł niesamowity na światłach w mieście zawsze byłem ostatni, taki urok automatu ze słabym silnikiem, aczkolwiek automaty mercedesa uchodzą za najtrwalsze.
dlaczego ? aktualnie mam merca z silnikiem 3 litry diesel i złego słowa nie powiem
Kumpel ma od 2 lat w124,właśnie 2.0d w automacie,skrzynie wymieniał już 3 razy,korozja zatrważająca,ostatnio oderwał mu się fartuch wew. ten w którym siedzi sprężyna z przodu.Pomijając już kwestie mechaniczne to zaskakujący jest w tym aucie brak jakiejkolwiek dynamiki silnika.
C-360 to przy nim ma przyspieszenia jak F1. To dobre wygodne auto ale dla emeryta bo nie daje się tym wyprzedzić nawet malucha.
ee to zostanę przy moim 3 litrowym na manualnej... jechałem kiedyś co prawda mercem na automacie ale to był okularnik i wydawało mi się że tam jakaś ta skrzynia była inna jak w 124
co do tego automatu to się nie wypowiem za wiele ale kpacia tym nie spalisz... kumple miał 3l w manualu , dopiero jak posiedzielismy i pomysleliśmy w koncu się turbo do tego zainstalowało to juz zaczeło to jechać bo tak to tylko to spala niestety ...
ja tam nie narzekam auto jest od jeżdżenia a nie wariowania ja zawsze jeździłem spokojnie i merc mnie zadowala choć przy 3 litrach spalanie fakt dosyć duże...
i tu jest dopiero pole do oszczędności w twoim domowym budżecie;-)
Panowie fagi przygotowane na pochód? Krzychu jako wierny komunista pewnie już idzie na czele z flagą
pewneie ze flagi zaraz jade dalej korytować pod kostke
Miałem automata 2,0,tragedia,brak mocy ,duże spalanie, 2,5 sobie znajdz
Jasne u nas to prawie normalny dzień , Jedynie miastowi i to nie liczni mają wolne i ja wolę coś porobić żeby nie pogoda to by siewy dokończył ...
taa flagę wywieszę na forszaju bo teraz kawę piję i zaraz spadam gnój wozić...
Chłopaki dajcie luz ja robię sobie wolne zabieram rodzinę w plener do muzeum a na robotę przyjdzie czas.
ja nie mam czasu na wolne... gnoju jeszcze w ch*j ,a mam jeszcze tylko jutro bo w czwartek muszę ze strażą do kościoła iść (niestety) a w sobotę 4 maja czyli florian nasze święto i impreza
W święta to się nudzę i obżeranie tylko w głowie . Po śmierci odpocznę mam taką nadzieję ...
Jak Cię nie będą ekshumować to se odpoczniesz
Krzychu a jednak do kościola pójdziesz by ksiądz wam sikawki poświęcił na Floriana - a no cóż służba nie dróżba i w te progi musisz zawitać z kolegami z OSP,
młodzi nie chcą chodzić to ktoś ze starszych musi... niestety
Musi(sz)? ale po co? po co te święcenia? A patron strażaków to chyba też jakiś święty... nie myślałeś, żeby go jakimś ateistą zastąpić?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo