http://tablica.pl/oferta/kombajn-zbozow … 039b;r:;s:
Panowie byłem dzisiaj zobaczyć ten kombajn, narazie przeprowadziłem takie oględziny z grubsza i kombajn wygląda z zewnątrz w miarę, opony przód prawie nówki albo nówki, silnik ma włożony od ciężarówki ify ale zmieniona pompa na tą od starego silnika. Sieczkarnia przywieziona z Kielc jakiś gościu podobno specjalnie do forszaja robi taką jak w bizonie(sieczkarnia wygląda dobrze nie pogięta). Załączanie młocarni razem z chederem połączone bo czegoś tam nie mogli dokupić, z orbitola troszkę nakapało na przenośnik pochyły ale nie jest najgorzej. Nie uruchamiałem jeszcze silnika bo kombajn przykryty a nie miałem czasu za wile dlatego nie wiem co jak z silnikiem i innymi podzespołami. Moje pytanie brzmi tak czy warto się tym kombajnem interesować jak silnik będzie w dobrym stanie i jaką cenę proponować za niego według waszego uznania??
Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci