Odp: Rzepak
musi to na rusi ... a w tym kraju niestety .... ubezpieczenie to jest okradanie ludzi pod pretekstem ich prawa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Oleiste » Rzepak
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 149 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
musi to na rusi ... a w tym kraju niestety .... ubezpieczenie to jest okradanie ludzi pod pretekstem ich prawa
Może Ty tak myślisz ale ja nie narzekam . Jestem na plusie pod względem ubezpieczeń .
ja mam o nich dokładnie takie samo zdanie jak wojtas...
Każdy ma prawo do własnego zdania .
z tymi ubezpieczeniami to szkoda gadać ... istna patologia i tyle .... ale może lepiej swoich doświadczeń tu nie opisywać ...
A myślicie czemu w ogóle coś wypłacają ano dzięki forum gdzie nagłaśnia się ich oszustwa.
Ciężko na oko coś powiedzieć zależy też od ziarna.
Tak wygląda mój rzepak na tą chwile (jakoś o 10 przed południem fotki cykałem) . Co powiecie jakich ilości w tonach z ha można się spodziewać, (oczywiscie jezeli go wcześniej nie wymłuci wiatr i inne czynniki pogodowe na niego nie wpłyna negatywnie) ? Na moje oko chyba nie wygląda źle.
http://img191.imageshack.us/img191/1702/dsc00122xzx.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/7880/dsc00123zn.jpg
Nie dziel skóry na niedżwiedziu!!!-Wygląda ładnie.
teraz wyglądają ... i co z tego ... z rzepakiem to ja wole jak wygląda na przyczepie
No nie wygląda źle mój już powoli powoli zaczyna zółknąć placami.
A mi 90% wywaliło mimo że dostał tebukonazol na wiosnę.Ścieżek też nie widać zobaczymy ile wyjdzie z niego.
No nie wygląda źle mój już powoli powoli zaczyna zółknąć placami.
sprawdź czy to nie zgnilizna twardzikowa, lubi placowo występować ... chyba że to na mozaice rośnie
Mam pytanie czy u was rzepak nadaje się do desykacji? Sprawdzalem w kalendarzu i w ubiegłym roku zabieg przeprowadziłem 2 lipca a w tym jeszcze zielono
Z tymi co rozmawiałem to za 10 dni będą pryskać.Moje pytanie jest takie sklejacz dajecie przed desykacją czy razem bo ostatnio rozgorzała dyskusja i starzy technolodzy postawili oczy jak powinno to być rozegrane.
zielono i jeszcze za wcześnie ... jeszcze z tydzień trzeba czekać ... pogoda nie sprzyja ... spokojnie nic mu się jeszcze nie dzieje...
niektórzy juz jada z desykacja, znajomy wyskoczył pokosówką. Mój zielony i za wcześnie
mój też zielony i nie zanosi się na szybką desykację. Rzepaki niezadbane za kilka dni będzie można już desykować.
Wczoraj rozmawiałem z kilkoma firmami na temat cen skupu. Na chwilę obecną 1600 zł netto
Ceny są depresyjne....
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 149 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Oleiste » Rzepak
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo