Temat: sprzedaż E512, jest szansa?
Witam, zastanawiam się czy jest jeszcze szansa żeby sprzedać komuś e512, na złom, ewentualnie na części? Rocznik 80. Widzę że takich sprzętów jest coraz mniej. Co o tym sądzicie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » sprzedaż E512, jest szansa?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, zastanawiam się czy jest jeszcze szansa żeby sprzedać komuś e512, na złom, ewentualnie na części? Rocznik 80. Widzę że takich sprzętów jest coraz mniej. Co o tym sądzicie?
Na końcu strony głównej masz dział sprzedam Ogłoś się tam. Na tym forum jest wiele osób którzy użytkują e512 i bardzo je chwalą. Szansa sprzedaży jest duża, tym bardziej jeżeli miałby on pójść na części jako dawca lub w całości na żyletki. Dlaczego chcesz go sprzedać jest w tak złym stanie że nie nadaje się do użytku ?
ja zastanawiałem się nad kupnem tego fortschritta (jestem z woj podlaskiego) ale mam kilka pytań ? ale to nie ten dział
Ne ma tak dobitego Fortschritta który nie nadawałby się do dalszego użytku !!!
ale też nie chcem kupic i potem wszystko wymieniac
chłopie ty chcesz dobry kombajn na złom wywieźć a u nas gość kupił bizona 40-tke do remontu i się cieszy że ma kombajn. Także na pewno ktoś go kupi i będzie zadowolony.
no ja bym był zainteresowany tylko wszystko zależy od ceny i w jakim jest stanie ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » sprzedaż E512, jest szansa?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo