Temat: Kupie sito do rzepaku do 516
Właśnie kupiłem 516(chyba straciłem resztki rozumu) i nie ma sita do rzepaku więc bym kupił i ile ono może kosztować,stół też bym kupił jakiś tani.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupie sito do rzepaku do 516
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Właśnie kupiłem 516(chyba straciłem resztki rozumu) i nie ma sita do rzepaku więc bym kupił i ile ono może kosztować,stół też bym kupił jakiś tani.
A po co Ci stół? Przecież byłeś zawsze zwolennikiem koszenia bez stołu
Szczególnie jeśli chodzi o hedery Fotrschrittowskie
Mi to nie potrzebny ale ludziska na pole chętniej wpuszczą ze stołem niż bez ale sito jest ważniejsze.
Tomek zapodaj foty tego ubota , kurcze jak te kombajny mnie jarają.
Szczerze to nie wiem kiedy przyjedzie a na miejscu to był pod wiatą i tak nie było by nic widać,stan taki sobie, gorzej z chederem jest 5,5 m ale w złej kondycji jak ktoś chce to zamienię się 7m w lepszym stanie.
no brawo tomek męska decyzja,szkoda tylko że mam tylko jedno sitko do rzepaku i to do swojej 516ki...
no zaraz to to nie jest po prostu odpowiednia blacha ażurowa w ramce którą można wyspawać, czy to moja beztroska wyobraxnia idzie na skróty...?
Ja mam sita od rzepaku ale od 517, tylko już chyba nawet poszły do czyszczarki doz boża. Tomek a ile za niego dałeś jeśli to nie tajemnica? Przy swoim mam cheder 5,4 i 6,7. Stan nie jest najgorszy ale tym węższym to więcej można zrobić przejazdów bez odpinania, przy kominie wszędzie już przejade jedynie do sąsiednich wiosek na pole to już trzeba skłądać
No właśnie sama blacha otworkowa chyba 4mm też by mnie interesowała co do ceny tak jak przyjedzie.
Jak blacha z otworkami, czy jakakolwiek inna, to polecam ZĘBIEC http://www.zebiec.pl/oferta/produkcja-m … ki-z-blach
Oni robią to zawodowo, zrobią blachę jaką potrzebujesz A jak się dogadasz, to kuriera zapakują i dowiozą
Dzięki a jakie otworki są najlepsze do rzepaku?
Tu znalazłem informacje jakich potrzebowałem http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1593 i kupię blachę otworkową 4mm za 130zł arkusz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupie sito do rzepaku do 516
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo