1 Ostatnio edytowany przez tomek1974 (2013-06-29 16:31:24)

Temat: Kupie sito do rzepaku do 516

Właśnie kupiłem 516(chyba straciłem resztki rozumu) i nie ma sita do rzepaku więc bym kupił i ile ono może kosztować,stół też bym kupił jakiś tani.

2

Odp: Kupie sito do rzepaku do 516

A po co Ci stół? Przecież byłeś zawsze zwolennikiem koszenia bez stołu smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

3

Szczególnie jeśli chodzi o hedery Fotrschrittowskie smile

4

Mi to nie potrzebny ale ludziska na pole chętniej wpuszczą ze stołem niż bez ale sito jest ważniejsze.

5

Tomek zapodaj foty tego ubota , kurcze jak te kombajny mnie jarają.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

6

Szczerze to nie wiem kiedy przyjedzie a na miejscu to był pod wiatą i tak nie było by nic widać,stan taki sobie, gorzej z chederem jest 5,5 m ale w złej kondycji jak ktoś chce to zamienię się 7m w lepszym stanie.

7

no brawo tomek męska decyzja,szkoda tylko że mam tylko jedno sitko do rzepaku i to do swojej 516ki...

8

no zaraz to to nie jest po prostu odpowiednia blacha ażurowa w ramce którą można wyspawać, czy to moja beztroska wyobraxnia idzie na skróty...? smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

9

Ja mam sita od rzepaku ale od 517, tylko już chyba nawet poszły do czyszczarki doz boża. Tomek a ile za niego dałeś jeśli to nie tajemnica? Przy swoim mam cheder 5,4 i 6,7. Stan nie jest najgorszy ale tym węższym to więcej można zrobić przejazdów bez odpinania, przy kominie wszędzie już przejade jedynie do sąsiednich wiosek na pole to już trzeba skłądać

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10

No właśnie sama blacha otworkowa chyba  4mm też by mnie interesowała co do ceny tak jak przyjedzie.

11

Jak blacha z otworkami, czy jakakolwiek inna, to polecam ZĘBIEC http://www.zebiec.pl/oferta/produkcja-m … ki-z-blach

Oni robią to zawodowo, zrobią blachę jaką potrzebujesz wink A jak się dogadasz, to kuriera zapakują i dowiozą wink

12

Dzięki a jakie otworki są najlepsze do rzepaku?

13

Tu znalazłem informacje jakich potrzebowałem http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1593 i kupię blachę otworkową 4mm za 130zł arkusz.