Odp: GG FORUMOWE
Według mnie na razie cena zaporowa 25tyś/h klasy od 4-6 ale pewnie spadnie i to znacząco, co do szlifierki to dokładnych szczegółów nie wypytywałem .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Według mnie na razie cena zaporowa 25tyś/h klasy od 4-6 ale pewnie spadnie i to znacząco, co do szlifierki to dokładnych szczegółów nie wypytywałem .
miałem tam w Twoich stronach 55 ha do kupienia ale kredytu nie można na to brać...
Jak kogoś interesuje prasa fachowa tzn mechaniczna to pod tym linkiem można sobie ściągnąć.
http://catshare.net/folder/ZnXPseauOZUc2mMc
M.in. Doładowanie silników, Podstawy budowy silników, i ine związane w większości z samochodami ale może komuś się coś przyda.
Jak dawno istnieje tak rozbudowana strona serwisu? Czy coś przegapiłem.
Panowie od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem suszarni do kukurydzy , typ pedrotti z piecem na węgiel z koszem zasypowym i podajnikiem łańcuchowym.
No to teraz konkurencję wydudkasz na strychu, czy jakoś tam to było
Pokaż jak wygląda i ile kosztuje ?
Ile można żądać upustu na nowy traktor co stał rok na placu? Mam ofertę za farmtraca i facet daje 13 tys
15 to chyba maks , negocjuj.
Chciałem wczoraj wstawić zdjęcia z aukcji ale facet już zlikwidował aukcję a suszarnia będzie za 2 tygodnie u mnie to wtedy zrobię zdjęcia . Dałem za nią 16000 z dowozem do domu gość robił ją sam na wzór pedrotti zasyp na max 11ton , mam nadzieję że będzie git.
paweł to nie wiem jak to wygląda ale jak działa jak powiinno to masz to za darmo
A sterowanie tam jakieś masz? I jak wygląda sprawa z ciepłym powietrzem? Wymiennik tam jest czy bezpośrednio?
Sterowanie ręczne , piec na węgiel więc wiadomo wymiennik automatycznie jest , facet robił ją 4 lata temu u niego chodziła na olej opałowy.
Termometry masz? Od temp powietrza i ziarna?
To nie czasem ta ? http://allegro.pl/suszarnia-zbozowa-8-t … 40194.html
tylko wentylator tam ciut mały ale powinna dać rade
Nie Koseś to nie ta , moja ma wentylator z silnikiem 5,5 KW wydajność troche p[nad 2000 metrów na godz , a przy podajniku silnik 7,5 KW ciekawe jest to że podajnik napędza żmijki od przesypu i od zasypu całość wygląda na zadbaną ale wszystko okaże się w pracy.
wie ktoś Gdzie stoi jakaś e512 z przeznaczeniem pod palnik ?
A co Scorpion potrzebujesz bo wiem o 512 koło lipna.
Jak dasz po 2 zł za kg to swoją potnę w cenie
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo